Akce vyhlášena, viz. http://www.prijdapotkej.cz/events/praha-skotaceni-po-skotsku


Salsa už je na PaPu jako doma, klasika už taky byla, tak co si vyzkoušet i něco méně známého? Je šance udělat skotský taneční večer s výukou. Jedná se o velice společenskou zábavu, kdy se netancuje jenom v párech, ale "sdružuje se" víc párů nebo společně tančí celý sál.

Pár lidí už projevilo zájem a tak bych rád věděl, kolik z vás by něco takového podniklo. Termín někdy koncem února nebo v březnu, nejspíš úterní večer.

Video upoutávky:
http://www.youtube.com/watch?v=KTcyCgNQZfQ
http://www.youtube.com/watch?v=7PQGOq0jedw
http://www.youtube.com/watch?v=6jucWM0vq1M

Zobrazení: 157

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

JO!!!!!
Zkusila bych někdy ráda :-)
"Žádné základy" jsou u podobných akcí očekávané, co se týká základních kroků, skotské mi přijdou trochu jednodušší, ale to je asi individuální.
Dámy bez pánů bych raději moc nezmiňoval, my se dlouhodobě potýkáme s nedostatkem dam (poslední tréning 7 pánů, 3 dámy) a je samozřejmě možnost tancovat jenom dámy nebo jenom pánové (to je dokonce tradice). Ale PaP by měl být i o seznamování a přestože by se mi přebytek dam líbil, mělo by to být spravedlivé i pro ně, takže akce bude vyhlášena standardně 50:50. Pokud bude chuť na "přesilovku", můžeme zatancovat i něco ve trojicích stylem dáma-pán-dáma nebo pán-dáma-pán :-).
Kilt je sice správné oblečení pro pány, nicméně opět se u podobné akce nepředpokládá, že je pánové budou mít, stačí pohodlné společenštěší oblečení.
Viz. videa, obecně sukně a halenka, ale stačí obdobně jako pro pány něco pohodlného společenštěšího.
Tritole, děkuju!!!!! Jsem nadšená :o)
Ja bych se taky pridala :-))
Jů, Aničko, zavzpomínáme na "staré dobré časy"? :-)
To vypadá skvěle :)
jo, do toho jdu taky!
Pro začátek bude hudba z CD, živá kapela by cenu zdvoj nebo i ztrojnásobila. Pokud by bylo "pokračování" pro více lidí, pak by se o živé hudbě dalo uvažovat.
Plánováno je to na 2.3., takže snad před. Pokud chceš trénovat více, scházíme se každé úterý v Karlínském Spektru od 19 hod. :-)
Taky se hlásím :)

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby