Sobotní párty byla dalším křtem ohněm, vždyť posuďte sami - počet přihlášených 48, počet těch, co přijdou možná 38 a rezervovaná kapacita v klubu pouhých 30 míst. To vůbec nevypadalo dobře, vždyť co když by přišlo více než těch 30 rezervovaných míst? Co potom, to musí skončit průšvihem.

A taky, že jo, počet účastníků sobotní párty strhl další PaP návštěvnostní rekord a dorazilo nás 71. Neuvěřitelná hodnota a v celé třetiné klubu jsme způsobili dopravní kolaps. Jenže kromě servírek, to nikomu z nás vůbec nevadilo a přátelský duch PaP opět zapracoval na 100%.

Chtěl bych tedy moc poděkovat jak všem PaP zkušeným, kteří zapojovali do kolektivu nově příchozí, tak ale i všem nováčkům, kteří se zapojit ochotně nechávali. Všichni PaP lidi jsou prostě super a já jsem za ně moc rád :-)

Máte někdo představu, kolik bylo na párty lidí, pro které to byla první PaP akce? A jak jste překonání návštěvnostního rekordu vnímali vy?

Fotky ze sobotní párty jsou zde.

Zobrazení: 111

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Akce výborná, jen kdybych si pamatovala všechna ta jména :-) Kolik že tam bylo nováčků? 30?
Akce byla vyborna...myslim si ze kdo tam byl "stary" PaP bavil se s vsima lidmi "novy" PaP...tak povedlo se dobre a jak jsem mohl videt tak lidi se mezi sebou seznamili a bavili se...Ja doufam ze jsem stihal vitat vsem novim lidem...:-))

Marco
Jak jsem vse vnimal?
Cool. Mne se to proste libilo, takhle odreagovat.
Jen kdybych se tim neznicil tak moc. Skoro nemuzu mluvit. Snad se to do zitra srovna, protoze jinak... nevim jak bych ucil. :D
Upřímně, na počátku jsem z toho měla docela obavy. Lidí více než volných míst, trochu zmatek, ale kolem 23h už vše běželo jako obvykle. Lidé se bvavili mezi sebou navzájem a vypadali spokojeně :-)
Martine a všichni PaPaci,byl jsem s Vámi na akci poprvé a musím říct že pokud to půjde přijdu zase a moc rád.Měl jsem z toho trochu obavy,protože jsem jeden z těch u kterých komunikace vázne.Potkal jsem tam super lidi a to napětí ze mne spadlo.Kdyby mne neboleli žebra určitě bych se víc odvázal a ani alkohol bych k tomu nepotřeboval.Tři slova:BYLO TO SUPER!!!
Dobré ráno, tato má první akce jako "nový" PAP mě mile překvapila a předčila mé očekávání. Těším se na další.
Zase jeden úžasný zážitek do života, který budu určitě vyprávět vnoučatům. Poznání nových lidí, skvělá závava, není co dodat. Těším se na další akci, které se s PaPáčkama zůčastním. :-)
Moje první PaP akce. Byly obavy, jestli budu schopnej navázat kontakt, ale bylo to bezva. Dokonce jsem se odvážil na parket, což je u mě co říct :) Měl jsem pocit, jako kdybych spoustu lidí znal už dlouho :)
spousta lidi znal uz dlouho..to je PaP effect...:)))) tak snad s mnou taky jsi mel ten pocit...?
Ha, PaP Effect, to je dobrý, to se mi líbí, to si musím zapamatovat. A já si pořád říkal, čím to je :-)
Kamo si delej poznamky...:-)))))
neboj Marco, i s tebou jsem mel ten pocit :))) ... jako bych te uz predtim videl v televizi :))))

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby