Sobotní párty byla dalším křtem ohněm, vždyť posuďte sami - počet přihlášených 48, počet těch, co přijdou možná 38 a rezervovaná kapacita v klubu pouhých 30 míst. To vůbec nevypadalo dobře, vždyť co když by přišlo více než těch 30 rezervovaných míst? Co potom, to musí skončit průšvihem.

A taky, že jo, počet účastníků sobotní párty strhl další PaP návštěvnostní rekord a dorazilo nás 71. Neuvěřitelná hodnota a v celé třetiné klubu jsme způsobili dopravní kolaps. Jenže kromě servírek, to nikomu z nás vůbec nevadilo a přátelský duch PaP opět zapracoval na 100%.

Chtěl bych tedy moc poděkovat jak všem PaP zkušeným, kteří zapojovali do kolektivu nově příchozí, tak ale i všem nováčkům, kteří se zapojit ochotně nechávali. Všichni PaP lidi jsou prostě super a já jsem za ně moc rád :-)

Máte někdo představu, kolik bylo na párty lidí, pro které to byla první PaP akce? A jak jste překonání návštěvnostního rekordu vnímali vy?

Fotky ze sobotní párty jsou zde.

Zobrazení: 111

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

ale v televizi jsi nevidel ze jsem tak malej...:-))) doufam ze jsi nebyl zklamany...:-)))
nekecej ja jsem s tebou taky mluvil..jak s vsima...:-)))
Ahoj sobotní párty byla super i když jsem byl na akci pap poprvé.Zatím a těším se na Vás všechny.Lada
Dorazily jsme s kamoskou strasne pozde, ale vubec to nevadilo... vsechny akce PAP jsou super a ja jsem za ne taky rada. Nevim, jestli jsem to uz rikala, ale - MARTINE, DEKUJU! :)

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby