Na hřiště Spectrum Praha u Rajské zahrady dorážíme v 16,00 ty méně zdatný v orientaci (já) to mají jentaktak páč vchod na hřiště jim dlouho zůstává utajen :-). Pro příště víme, že po výlezu z metra kousíček dolů a zahnout u školy doprava :-) Pro motoristy je přímo u vchodu parkoviště :-) Na hřišti se setkáváme v 18 lidech a vyrážíme do boje. Honza, náš "profík" se nás (u mě skoro neúspěšně) snaží zocelit v dost osekaných (lehčích) pravidlech a pak se rozdělujeme do týmů. Po první výměně již víme, že jedno družstvo je o moc silnější než to druhé :-))) Zato to slabší se mohlo vystřídat na všech pozicích a nikdo si nemohl závidět, poněvadž poznal, že všude je to hrozný :-) Třeba nadhazování bylo pro mě něco, co nepochopím. Za boha jsem se nemohla trefit na to správné místo.

     Po třech hodinkách snahy o hru (softball to asi nebyl) se silnější družstvo s plno body a slabší družstvo, které svoje body už nepočítalo, rozloučilo s "profíkem" a dvěma mládenci, kteří se snažili při naší hře pomáhat jako rozhodčí. A následně se šlo sdělovat dojmy do moc hezké hospůdky "Erika" u Kyjského rybníka.

 

 

 

http://www.prijdapotkej.cz/xn/detail/3602455:Event:142454?xg_source...

Zobrazení: 138

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Hani moc díky za akci, byla výborná! Sice se dneska po celém víkendu nemůžu hýbat, ale stálo to za to :-)
A silnější družstvo mělo víc štěstí, a tak jsme vyhráli - štěstí ve hře, ... znáte to :-) Nadhazování je pro mě taky činnost nadlidská :-)

Těším se moc na fotečky, šup sem s nima :-)
Prima den všem :-)

Poznámečka: rybník není Kyjevský, ale Kyjský a hospůdka se jmenuje Erika :-)
Opraveno :-) Děkuji za opravu
Ahoj Hani, moc děkuji za vynikající organizaci a za výbornou hru. Doufám, že to není naposledy.
Bylo to super, rozhodne bych si to rada zopakovala. A pokud mozno co nejdrive, at si do zimy stihneme zafixovat alespon "zjednodusenou" verzi pravidel, kdyz uz do nas investovali profici tolik trpelivosti. Jeste jednou diky za prima odpoledne a tesim se na dalsi. Dik patri i vsem spoluhracum a souperum!
Shodli jsme se všichni, že CHCEME JEŠTĚ :-) Tak Haničko, budeš tak hodná, a ujmeš se zase skvělé organizace? :-)
Také děkuji za velmi fajn odpoledne na hřišti a fajn večer v hospůdce Erika. Ten softbal mně přišel náročnější více mentálně než fyzicky, pochopit ta pravidla se mně moc nepovedlo. Nadhazování vypadalo v pohodě, když jsem na to koukal z dálky - prostě normální hod s míčkem. Stačilo si to ale vyzkoušet a hned jsem přišel na to, že je to z hlediska psychiky a koncentrace asi nejnáročnější.
Pěkně napsaný souhrn, a taky si myslím, že druhé družstvo nebylo o moc silnější, viz příspěvek Verči:)
Všichni jsme si všechny posty nevyzkoušeli, přiznejte se kdo nebyl na pozici catchera? (to je ten s výzbrojí za pálkařem;)
Hani, ještě jsi zapomněla na bonbónek nakonec - přelézání plotu:-D
Jinak taky díky moc za organizaci a chci si to též co nejdříve zopakovat...
Teda Josífku, snad by jsi nechtěl odstřelovat DÁMY? :-D:-D, ale jeden PÁN tam skutečně nebyl a já vím kdooooooooooo :-)))))))
To by me ani ve snu nenapadlo..:)))
Myslim, ze taky vim kdo, ale nebudu to tady verejne rozhlasovat:-D
mno skoda , že jsem se neučastnil , doufám že to nebyl poslední soft :-)
Vůbec nevím, co jsem tam měl dělat... Omlouvám se za to spoluhráčům, od soupeřů doufám v odměnu, že i díky mně vyhráli :-)
No a tak jsem aspoň cvakal s foťákem
http://chalupa007.rajce.idnes.cz/softball_19.9.2010
jméno: soft
heslo: ball
Tak teď teprve vidím, že balon byl úplně jinde než moje pálka. Ale když vidíte to moje zděšení ve tváři tak já za to ani nemohla :-)

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby