Na hřiště Spectrum Praha u Rajské zahrady dorážíme v 16,00 ty méně zdatný v orientaci (já) to mají jentaktak páč vchod na hřiště jim dlouho zůstává utajen :-). Pro příště víme, že po výlezu z metra kousíček dolů a zahnout u školy doprava :-) Pro motoristy je přímo u vchodu parkoviště :-) Na hřišti se setkáváme v 18 lidech a vyrážíme do boje. Honza, náš "profík" se nás (u mě skoro neúspěšně) snaží zocelit v dost osekaných (lehčích) pravidlech a pak se rozdělujeme do týmů. Po první výměně již víme, že jedno družstvo je o moc silnější než to druhé :-))) Zato to slabší se mohlo vystřídat na všech pozicích a nikdo si nemohl závidět, poněvadž poznal, že všude je to hrozný :-) Třeba nadhazování bylo pro mě něco, co nepochopím. Za boha jsem se nemohla trefit na to správné místo.

     Po třech hodinkách snahy o hru (softball to asi nebyl) se silnější družstvo s plno body a slabší družstvo, které svoje body už nepočítalo, rozloučilo s "profíkem" a dvěma mládenci, kteří se snažili při naší hře pomáhat jako rozhodčí. A následně se šlo sdělovat dojmy do moc hezké hospůdky "Erika" u Kyjského rybníka.

 

 

 

http://www.prijdapotkej.cz/xn/detail/3602455:Event:142454?xg_source...

Zobrazení: 138

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Diky za organizaci, super hrace a fotky. Fakt me to moc bavilo a rad bych si zahral znovu :))
Již se snažím sehnat další termín. Myslím, že další hra je jen o Honzovi "profíkovi" :-)
I mně se akce "softball" moc líbila, skvělá zábava! Když se najde nový termín, ráda se opět připojím. A fotky se taky povedly!
Bylo to super.... doufám, že bude další pokračování

P.S. Fotky jsou pěkný

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby