Ahojte! Kdo rád tančí? A jaký tanec/tance nejraději? A kde nejraději? A co takhle něco tanečního podniknout? :-)

Zobrazení: 120

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Myslím, že na tanec bychom tady holky našly a proto shodou okolností právě dneska jsem začal vyjednávat lekce salsy. Uvidíme, jak to dopadne, ale čeho se trochu bojím je to, abychom na akci nalákali dost kluků Tudíž bych tuhle diskuzi ještě trochu rozšířil a dávám na zvážení téma "jak na kurzy nalákat kluky, případně kde je zkusit oslovovat a hledat". Jakékoli náměty, nápady, postřehy apod. jsou velm vítány :-)
To je prima, držím pěsti ať to vyjednávání dobře dopadne. ;-) Jestli vyjednáš nějaké začátečnické nebo mírně pokročilé a jestli to bude po 18:30 (později kdykoli, dřív se to z práce těžko stíhá) a jestli to vyjde na úterý nebo středu nebo čtvrtek možná i pondělí, rovnou se hlásím. :-) Na houfné nahánění tanečníků bohužel žádný recpet nemám, čas od času se mi na netu podaří někoho ukecat individuálně, ale to ukecávání je dřina... Na Přijď a Potkej se už zaregistrovala spousta lidí, tak se snad najdou i nějací tanečníci buď přímo se zkušenostmi nebo alespoň s chutí to zkusit. Pánové, neváhejte, kombinace hudba a pohyb je super! :-)) No teď se mi vybavila jedna reklamní hláška jednotho tanečníka, který se snažil nahnat všechny na taneční parket, ale tu snad raději psát nebudu, bych se musela červenat. :-)
Jednorázová akce je dobrý nápad, ale kdy kde co? Jestli víš o něčem, co by se Ti líbilo, můžeš to asi rovnou zkusit vyhlásit jako akci, tím se nedá nic zkazit. :-) Sama žádné takové podniky moc neznám a hledání a testování nového jsem vzdala nejen kvůli náročnosti ukecávání parťáků, ale taky proto, že jsem narážela na oblaka kouře. Něco, kde by se dalo nejen tančit, ale taky dýchat, by to chtělo.
Ahoj, jsem tu sice nová, a dosud jsem na žádné akci nebyla. :-( Ale tanec je moc dobrý nápad. A salse fandím, akorát jsem se přihlásila na letní školu. A zrovna salsa se dá tancovat jak v páru, tak i samostaně. Tak i když kluci nebudou chtít jít, co by bylo pro ně velké mínus. :-)))
Protože jak psala Marta jestli myslí hlášku od Patricka Swayze, že TANEC JE LEPŠÍ NEŽ... :-) Tak, opravdu s ním musím souhlasit, i když..... :-)

A posílám i tip na taneční školu., kde se salsa vyučuje. :-) Tak kdyby se našlo více lidí, ihned se hlásím. :-)))
www.centrumtance.cz
Šlo sice o jinou hlášku, ale tahle je taky hezká, i když ..... :-) Každopádně přihořívá. :-)
No, řekl bych spíše chlapa :-) Muž ještě nemusí nutně být chlap :-) Chlap však je vždy mužem :-)

Jen aby bylo koho vyzvat k tanci, koho stisknout v náruči (taneční náruči samozřejmě) až přijde na věc :-) Aby bylo s kým "ploužit" jestli se tedy ploužáky ještě dnes hrají :-)

Mám trochu pocit že ta doba už minula.
Mám po jednání s jednou ze škol a vypadá to moc nadějně :-) Připravujeme podmínky dvou třech workshopů a podle zájmu lidí z PaP se uvidí, jak se bude pokračovat. Pokud by nás bylo hodně, dělali bychom i něco pravidelného, pokud ne, budeme dělat workshopy do té doby, dokud nás hodně nebude :-)
To zní báječně, díky, těším se. :-)
Tanec je nádherná záležitost, bohužel jsou to většinou muži, kdo se nechává přemlouvat... na salzu jsem chodívala kdysi s latinskoamerickými spolužáky na kolej Hvězdu a byla to nádhera, oni to mají v krvi, stačilo se nechat vést a člověk vypadal, jako že to umí :o)))
Tančím ráda cokoliv. Klasiku, latinu, country, renesanční tance i orient. Sice ne moc pokročile, ale zato s vervou...
To oldies disco je taky moc dobrý nápad. Jsem pro všema deseti!
Ahoj, žiju v Liberci, ráda něco podniknu. :-)
Ahoj. Dnešní salsa párty byla prima. ;-) Těším se, že budem v tanečních akcích pokračovat. :-)

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby