Rád bych oprášil myšlenku zkusit s PaP návrat do časů tanečních.Mrzelo mne, že podzimní kurz nedopadnul a na poslední chvíli byl zrušen,tak co třeba domluvit společně ten zimní.

P.S. Jinak přeji všem tady úspěšný vstup do nového roku 2011,hlavně pevné zdraví,štěstí a i lásku.

Zobrazení: 151

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Hezký nápad a jako mírně pokročilý tanečník bych se rád přidal. Ale spíše na jednorázovou nalévárnu než na kurz, který by probíhal několik týdnů.

Mám základy. Mizerný, ale rychle se učím :-)

Mám toho teď sice hodně ( práce, operace nosu ... ), ale rád se případně přidám. Dobrá společnost za trochu oběti stojí.

PS.: Workshop by mohl být fajn.

To by bylo super! Klidne se pokusim neco zorganizovat. Chodila jsem na Karlak do jedne skoly, jsou to super vtipni a mladi ucitele. Ja chodila na latinu, ale delaji i standartní tance. Zkusim se jich zeptat, zda by neco takoveho jednorazoveho, jednodenniho, predpokladam o vikendu delali a kolik by to stalo.

 

S.

Stepanko diky, je fajn, ze se takhle brzy nasel nekdo, kdo se chce nejenom pridat, ale je ochoten i organizovat
Ahojky, skvělej nápad Vráťo :-)  a abychom byli vyvážení, přidala bych se! Ráda pomohu i s organizací, jen to v Praze moc neznám.

Ahojte .. také bych se na pár tanečních (klasického tance) akcí přidal. Na nějaké základy bych si vzpomenout měl (možná po pár šlápnutí na nohu :-)

Docela dobré se mi zdají formou 2 hodiny opakování / vyuka, 2 až X hodin volná zábava v jednom víkendovém dni. Kde ale něco podobného pořádají nevím.

Jedna mírně pokročilá tanečnice se hlásí :-)

Vavruška nabízí individuální kurzy na míru pro až tři páry současně a podmínky má myslím rozumné.

Kdyby se nás shoufovalo takhle málo (nemám odhad na počty, každý má jinou taneční úroveň a minulý pokus o houfování moc nedopadnul, tak jsem spíš pesimista), šlo by to snad použít. A možná by se to dalo domluvit i pro větší počet lidí.

A je to na Karláku, Štěpánko, není to to Tvoje? :-)

http://www.vavruska.info/individual

Asi to chce hlavně schopného organizátora, který by nás zvládnul přetřídit a shoufovat na nějaký vhodný termín a vhodnou lekci domluvenou s nějakou taneční školou :-)

Ahoj,

také bych se ráda přidala... taneční jsem neměla ráda a nedochodila jsem je a na zábavách se dalo šlapat cokoli, ale poslední dobou mě to zajímá čím dál víc. I mě by víc vyhovovalo něco méně pravidelného =o))

Ahojte:)

 

tak jsem opravdu myslela Vavrušku:) Nabídl mi cenu za 4 hodiny do 5ti párů(10lidí) za 600/hlavu, od 6ti párů za 500/hlavu. Myslim, že je to dobrá nabídka, páč je v tom i pronájem sálu. Sál je na Karláku, myslim, že je tam i možnost baru. Oni mám v sobotu můžou vyjít vstříc, nebo mě napadlo-kdyby byl větší zájem, tak to udělat dva večery po 2 hodinách. Co vy na to? zkuste sem dát už konkrétní termíny, nebo alespon dny. Pokud by lidí bylo málo, pokusila bych se je doplnit kamarádama. Každopádně akci bych ráda uskutečnila.

 

S.

Já bych se určitě na pokročilé taneční přidal. Tančím moc rád a ještě radši tančím s někým, kdo taky rád tancuje :-)

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby