První PaPí zahraniční výlet směřoval do Německa na Tropický ostrov u Berlína. Začalo to údivem – ó jak velká to hala, ó jak velký hluk a řev rozléhající se až na parkovišti a pokračovalo v úděs – ó jak dlouhá fronta u pokladen, ale hlavně ó jak nehorázně moc lidí uvnitř. Bohužel načasování našeho výletu bylo dokonalé – poprvé v historii Tropického ostrova byla vyprodaná plná kapacita 6tis. návštěvníků. Tentokrát ale nebylo vyprodáno díky nám :)

Nevím, jak to vidí ostatní, ale za světla byl Tropical Island utrpení. Mraky lidí ve vodě, mraky lidí na souši, mraky lidí ve vířivkách, mraky lidí na lehátkách. Jestli někdo z vás víte, jak vypadá přeplněná chorvatská pláž, vynásobte to dvěma a víte, jak to vypadalo v tropickém ráji.

Tím ale končím s kritikou, šli jsme na několik hodin do komplexu saun, nesměle si začali dávat první alkoholické nápoje a začali užívat tepla. Teď je půl desáté večer, někde venku snad okolo nuly, my sedíme v tričku a kraťasech na pláži jižního průzračného "moře" a užíváme vzpomínek na letních zhruba 28C.

A tím mé dnešní zpravodajství pro tento okamžik končí :)

--- o den později ---

Takže přátelé, řeknu to takhle - síla PaPu i hory přenáší. Po trochu rozpačitém prvním dni z přeplněného areálu jsme večerní program plně podchytili do vlastních rukou a začal celonoční maraton prokládaný zábavou, teplen, saunami, vířivkami a i nějakou tou kapkou alkoholu. Zatímco se v paralelně probíhající párty PaP lidé pařili v klubu Nebe v Praze, naše cca 20ti členná skupinka obsadila největší saunový komplex v Evropě a procházeli jsme jednou saunovou terapií za druhou. Vzít do sauny první láhve vína byl riskantní, avšak úspěšný krok. V jednu hodinu v noci jsme sauny zavírali. Přesun do baru na pláži byl logickým dalším krokem a po drobných rozhovorech s místní ochrankou jsme opět vydrželi až do zavíračky. Jelikož jsme byli v tropickém ráji, musela rozhodně následovat afterpárty na pláži, která trvala téměř až do příchodu návštěvníků dalšího dne :-)

Tropical Island párty byla hned po několika stránkách velmi netradiční párty a kromě toho všeho ostatního se mi moc líbilo i to, že jak postupně účastníkům párty docházely sily, neřešila se doprava domů, ale prostě se jen postupně ulehávalo na lehátka nebo do písku na pláží a usínalo se dne libosti. Takhle si představuju správnou letní pařbu a my ji zažili na konci listopadu. Paráda :-)

Ačkoli první zahraniční PaP akce, do Německa vyrazila PaP reprezentace z celé ČR a tak se sešli zástupci Brna, Pardubic, Liberce, Prahy a Ostravy. Všem díky moc za účast a máte-li někdo nějaký komentář nebo zajímavý zážitek, honem s ním do diskuze.

PS: jo a ještě k té kapacitě - druhý den byla návštěvnost Tropical Islands zhruba třetinová, než den předchozí, kdy zde probíhala soutěž roztleskávaček. Takže mou úvodní kritiku je třeba tímto velmi zmírnit :-)

Fotogalerie zde.
.

Zobrazení: 309

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

ůůůůůůůůůůů, to je provokace :-) i když tu přeplněnou halu vám tedy nezávidím. Každopádně jste si to jistě báječně užili a my se těšíme na fotky a vyprávění :-) první zahraniční výlet, nemýlím-li se :-)))) a už budeme i světovííííííííííííííííííííííí
Jejda, jejda, takhle plno v ráji? Jak to potom asi vypadá v pekle...:-)
Právě bylo aktualizováno pokračování zápisků z výletu.
Jedním slovem paparádní!

Jako organizátorka výletu mám velkou radost, že se akce líbila a že někteří z výletníků již uvažují o Tropical Islands II na únor. Jinak se mi osobně nejvíce líbily sauny, relaxační prostory a vířivky. Návštěva aquaparku se určitě vyplatí, navíc pokud tam člověk vyrazí s tak skvělou partou jako je PaP. Díky moc za jedinečný zimní víkend "u moře" :-)

Také si dovolím několik doporučení na příště:
- vyrazit již kolem osmé ranní, abychom si první den maximálně užili
- koupit zvýhodněnou skupinovou jízdenku, což ale předpokládá příjezd v přibližně stejnou dobu
- určit meeting point přímo na pláži u moře - například u baru s delfíny
- konzumovat vlastní zásoby jídla a pití nejlépe na lehátkách nebo v šatnách
Fotky z akce vloženy tady na tom odkaze :-)
Tropical Island + PaP = zážitek na celý život:-))))

Jedním slovem, nemělo to chybu.

Děkuji všem účastníkům zájezdu že odevzdali všechny podšálky :-D
Jj, ačkoliv jsem měli pět Karlů a jednu Karličku, tak se všichni dopočítali :-)

Všem řidičům obrovské díky za svezení ostatních účastníků zájezdu.
Fotky vypadají skvěle! Taky bych si dala říct.
Ahoj PaPaci..tak skoda ze jsem s vama tam nebyl..ale myslel jsem na vas..a jak jste si krasne uzivali...:-)) urcite i za mne..
Tak fotky super...

Veronika? Daniel? Martin...kde jste na fotkach?
asi byli zrovna pod vodou .-)?
Tropical islands: pro mě obrovské zklamání :-( nicméně i přesto a věřte mi, že jsem tomu na začátku rozhodně nevěřila, díky lidem z PaPu bych tuto akci označila jedním slovem a to: MAGNIFIQUE!!! díky za vás!!! :-)
já ještě pořád nešla spát ...

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby