Je půl páté ráno a pomalinku mi dochází, že padl můj osobní rekord posledních dní, týdnů i měsíců. Dnes prospím snídani a snad i oběd :-) Přemýšlím, co bych vám tak ráda z akce napsala, ale moc zážitků nemám... z první půlky vlastně jen guestlist a Medvídka Pů, ze druhé jen blikající světýlka diskotéky. Těžký to uděl organizátorů :-)

 

Podle mého názoru se povedla pexesová soutěž, která bourala ledy při prvním kontaktu, úspěšný byl i fotografický koutek a pozitivní ohlasy měly i vzkazy. Co se nepodařilo prosadit byla ogranizace odvozu domů taxíky, ale na tom do příště ještě zapracujeme :-)

 

Děkujeme za hojnou účast a hravost a těšíme se na názory účastníků akce. A kdo se ptá, jestli padl PaP účastnický rekord, tak padl, ale dvoustovka ještě odolala. Bylo nás 189.

 

Soutěž o Gentlemana a Bond Girl Valentýnské párty

Kromě toho, že účastníci párty vytvořili výbornou atmosféru, velmi jsme ocenili i elegantní oblečení pánů a sexy či decentní róbu dam, což dávalo Valentýnské párty punc výjimečnosti a vznešenosti. Domníváme se, že by bylo hezkou tečkou za sobotní nocí vyhlásit Gentlemana a Bond Girl této události.

Pravidla jsou jednoduchá – prohlédněte si fotky z akce (http://www.prijdapotkej.cz/photo/albums/valentynska-party-1322010) a vyberte jednoho pána a dámu, kterým chcete dát svůj hlas. Pokud znáte jejich přezdívky zde na webu, napište je do diskuze pod tento článek, pokud neznáte, zkopírujte pouze URL adresu fotky a popište daného člověka. Na rozdání svého hlasu máte týden, tedy uzávěrka je pondělí 22.2. ve 22:22 hodin. Hlasovat může kdokoli registrovaný zde na portále, každý člen má jeden hlas pro dámu a jeden pro pána. Vítězný Gentlemana a Bond Girl obdrží tekutou pozornost – Valentýnské víno.

Neváhejte ocenit své favority a dejte jim najevo, že se vás svým zevnějškem či chováním zaujali. Těšíme se na vaše hlasy.

 

Máme Gentlemana a Bond Girl Valentýnské párty!!

Gentlemanem Valentýnské párty je: Standa
Bond Girl Valentýnské párty je: Lada

 

Vyhlášení vítězů proběhne na březnové párty.

Zobrazení: 912

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Do naseho hlasovani se mi dostali nasledujici finaliste : :) (razeno podle abecedy)
Bondgirl:
Andrea B., Ivísek, Ivanka, Ilca, Lucie

Bond:
Ja (Filip Kecka), Michal N, Roman, Slavek, Standa Pacan

Nasledujici kriteria vyradila nektere finalisty: dziny, mensi komunikativnost, prehnana komunikativnost, u panu sejmuti kravaty ci motylka behem vecera, ... a sebe volit nehcci :D :D :D

Z toho vyplyva, ze nakonec by nedoslo k ohodnoceni nikoho :D To si ale nelajsnu, takze ... tramtada, tramtadaaa...

BondGirl: Lucie
Bond: Standa Pecan


p.s: Cesky Bond ma cislo 11x (Standa Pecan mel tusim 115, a ja mel 119 :) )
A co zkusit moderneji? Dalsi jmena pro pridani piste v odpovedi na tento prispevek, zkusim je postupne pridavat. Nebo to Olo vloz rovnou do tveho uvodu.

Anketa
Ty jo, super napad.. priste mi to pisni do vnitrni zpravy prosim, tohle mi bohuzel nejak uniklo a takovy napad a um je dobre vyuzit.
Bond: Michal N.

Bond Girl: Lada
Bond girl: Majka N - byla super, jen ji nemuzu najit na fotkach, v cemz vidim mimochodem trosku "neferovost" tohoto hlasovani, ale tak je to sranda, ze? :o)
Bond: Standa Pacan - hlavne tady :o): http://pap.marwinus.net/party/ipage00142.htm
Jo taky uz jsem se po tejdnu probudil, nebylo to spatny. Chlapiky hodnotit nehodlam a holkam to sluselo vsem, jeden lepe nez druhe. Proste byli jste uzasny, jen tak dal.
Uzávěrka se blíží, tak i já přidávám svůj hlas.
Výběr byl moc těžký, potřeboval bych minimálně 5 hlasů pro všechny mé osobní finalistky :)
Bond Girl - Ilča
Gentleman - Karel-Billykid

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby