Ahoj vsem,
dneska snezi a uz me prijde ze vanoce se blizi...:-))
tak dneska me napadlo ze mohli bychom pred vanocama delat nejakou akci a jelikoz uz je z nas tolik (501) tak snad muzeme pocitat s tim ze aspon kolem 80 pred vanocama chteji si prat s PaPeople hezke svatky...Mohli bychom zarezervovat Meloun jenom pro PaP a jeste jestli Martin me schvaluje delat napriklad nejaka TOMBOLA..nebo jak se hraje BINGO...a jeste k tomu snad zase karaoke..a jeste me napadlo ze jelikoz nas projekt urcite po nedeli 18/10 bude urcite popularnejsi nez ted..by bylo od nas krasne a mile delat nejakou dobrovolnou zbyrku pro lidi kteri maji nejaky problem..nebo primo adoptovat nejaky projekt..aby vsichni se mohli aspon na vanoce smat...tak pokud sohulasite tak prosim NAPISTE VLASTNI NAZOR nebo jak byste chteli delat..

Grazie

Marco

Zobrazení: 153

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Ahoj vsem...dekuju za vase odpoved. Ted prave s Martinem budeme se soustredit na Vanocny party...nejaky projekt uz mame musime sehnat jenom prostor...coz neni jednoduche ale verim ze se to nam povede.

Dekuju

Marco
Ahoj Milada...myslim si ze muzes se ptat nekoho tady na PaPu a pak neco urcite najdeme..:-))))

marco
určitě bych na Vánoční party šla, pokud by se mi to zrovna nekrylo s firemním večírkem, který nevím momentálně ještě kdy bude :-)
ahoj zlato, mluvila jsem se ségrou, takžemá něco připraveno a mohla by nás seznámt s tím s charitativním projektem

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby