ahoj.

máme tady ten letní čas, přidá se někdo na inliny? :-) středa, čtvrtek nebo pátek cca v 18h, světlo už je skoro do 8.. pro mě nejlíp kolem vltavy, u golfového hřiště je taky nový kus stezky (možná ještě ani nezkoulaudovaný), tj. sraz někde v bráníku a po cca 15 km závěrečné pivo/limo třeba v podolské sokolovně? :-)

Zobrazení: 143

Přílohy:

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Ahoj, chci se zeptat,

to je nějaká nově vybudovaná trasa  směr Bráník?

 

Margaretta

ahoj,

těsně kolem řeky a golfu, zhruba od branického mostu směrem k tomu parníku či co to tam někdy od loňska kotví kousek od modřanského jezu. počítám tak kilometr, ale zase o kousek víc lepšího asfaltu a bez aut :-)

http://mapy.cz/s/3swt

Ahoj, dneska ráno jsem tam běžel, takže aktuální info. Bráno směrem od centra, nová stezka vede z místa, kde se projíždělo mezi golfovým odpalištěm a golfovým hřištěm s rybníčkem. Bruslostezka pak dále byla společná se silnicí a bruslaři z tohoto úseku byli značně vyklepaní, bylo to tam opravdu nerovné (drsný povrch). Nový úsek navazuje přímo na tu krásnou pasáž v aleji (až tam pojedeš tak to uvidíš a pojedeš s ostatními rovně) a po pár zatáčkách se stočí úplně k vodě a končí až u lodi/restaurace, co sedí hned pod vzdymadly. Tam byl kus nového rovného asfaltu, začínal mezi parkovišti a napojoval se původní stezku na úrovni vzdymadel. Jestli jsou změny někde dál nevím, u lodi jsem se otočil zpět na centrum.

Alfi, dobrý nápad, jsem pro a teď stačí už jen nalákat pár osob ženského pohlaví (aby to nakonec nebyla gay párty :-) ) Jen se přimlouvám za úterý či čtvrtek, protože mám v pondělí a ve středu trénink hned vedle na řece. To bych bych vám akorát zamával z dračí lodi... :-)

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby