Ahoj,
před časem jsem objevil příjemnou sportovní aktivitu - veslařský trenažér. Chytlo mě to natolik, že jsem u toho zůstal a minimálně jednou týdně se snažím jít se protáhnout.
Při tomhle cvičení člověk zapojuje skoro všechny svaly v těle a nejsou tam žádné nárazy, je to plynulý pohyb. Něco víc si o tom můžete přečíst tady:http://www.indoorrowing.cz/
Mě to srovnalo záda (mám sedavé zaměstnání) a postupně ufoukávám pneumatiku...

Jak taková hodina probíhá?
Tak je to v místnosti, kde je 10 trenažérů pro lidi a jeden pro trenéra. Nejdřív se všichni protáhnou. Trenér pak řekne kolik intervalů a jak dlouhých se pojede. Třeba 3x 8 minut s přestávkou 2 minuty. Pak v jednotlivých intervalech říká, jakou rychlostí jet (kolik přítahů za minutu). Na konec zase protažení. Samozřejmě, že celou dobu se vám trenér věnuje a upozorňuje vás, jak to dělat správně.

V Praze to nyní funguje na dvou místech. Na Dvorcích v Braníku a ve Sportcentru Evropská. Já chodím na Dvorce, ale tam často bývá plno a člověk si musí rezervovat místo dlouho dopředu. Ale je tu možnost, že bysme si objednali uzavřenou hodinu jen pro nás, pokud se nás sejde 10.
V úvahu připadají (předběžně) tyto termíny: sobota 18-19h, sobota 19-20h nebo pondělí 20-21h.
Prosím, napište sem, jestli máte zájem a který termín se vám hodí.

Cena jedné hodiny je 70 Kč, ale možná to bude trochu víc, když budeme ta uzavřená skupina, rozhodně do 100 Kč. Zatím uvažuju o jedné "události", pokud se to povede, šlo by to udělat jako pravidelnou akci.
První lednový týden nechám na reakce, druhý týden bysme už mohli jít cvičit.

Zobrazení: 224

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Ahoj, koukam na to a jsem pro.
Co se terminu tyce, pondelky uz mam obsazene, takze sobota u me vitezi. Pokud by se ale vetsina rozhodla pro pondeli, tak min. na prvni seanci bych se pridal...
Ahoj Honzo, výborný nápad! Jdu do toho s vámi, na tomto trenažéru jsem ještě nikdy nejela. Jen sem tam přitahuju podobně kladku v posilovně :) Výborný doplněk k běžkám (obzvlášť, když není sníh :)) Láká mě to víc než (už někdy trochu nudný) spinning a nejmíň jednou bych zašla (testnout to:) Termín: je to jedno, v případě sněhu budu ale v sobotu na horách...
Ahoj Honzo, vyzkoušet se prý má všechno, tak já to tedy beru :-). Pro zimní období je pro mě přijatelnější pondělí, ale pokud se trefíš s akcí na tu správnou sobotu, beru i sobotu :-).
Ahojky, takže takový "veslovací spinning"? Ok, beru :))) Asi by bylo lepší pondělí, protože v sobotu bývám mrtvolka po akcích s PaPem :)))))
Ahoj Honzo, mám zájem si to vyzkoušet. Co se týče termínů, je fakt, že sobota večer je buď odpočinková nebo pařící. Takže spíš to pondělí. Snad to zádům pomůže :D Díky. Michal
No tak totok chci zkusit uz asi 3 roky...tudiz jsem pro :)
pondeli i soboty (mozna spis pondelky) ok. buduli to vedet dopredu,volno si jiste zaridim
Taky bych vyzkousel...
Místo i čas je mi jedno...
Jo, o tomhle už jsem taky slyšel, dokonce přímo v SC Evropská... Šel bych taky, termín je pro mě lepší ta sobota, neboť každé pondělí jsem ve zmíněném SC Evropská, ovšem ne na sportovní akci... Takže raději sobota, raději Evropská :-)
Děkuji za odpovědi. Zatím, pokud jsem správně počítal vede o jeden hlas pondělí.
chalupa (Petr): spíš to budou Dvorce, já mám Evropskou docela zruky
Místo mi je svým způsobem jedno, jen tu Evropskou znám :-)
ok
Už je nás víc než 10, tak to zkusím domluvit na 11.1.
Dám vědět...

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby