Ahoj,
před časem jsem objevil příjemnou sportovní aktivitu - veslařský trenažér. Chytlo mě to natolik, že jsem u toho zůstal a minimálně jednou týdně se snažím jít se protáhnout.
Při tomhle cvičení člověk zapojuje skoro všechny svaly v těle a nejsou tam žádné nárazy, je to plynulý pohyb. Něco víc si o tom můžete přečíst tady:http://www.indoorrowing.cz/
Mě to srovnalo záda (mám sedavé zaměstnání) a postupně ufoukávám pneumatiku...

Jak taková hodina probíhá?
Tak je to v místnosti, kde je 10 trenažérů pro lidi a jeden pro trenéra. Nejdřív se všichni protáhnou. Trenér pak řekne kolik intervalů a jak dlouhých se pojede. Třeba 3x 8 minut s přestávkou 2 minuty. Pak v jednotlivých intervalech říká, jakou rychlostí jet (kolik přítahů za minutu). Na konec zase protažení. Samozřejmě, že celou dobu se vám trenér věnuje a upozorňuje vás, jak to dělat správně.

V Praze to nyní funguje na dvou místech. Na Dvorcích v Braníku a ve Sportcentru Evropská. Já chodím na Dvorce, ale tam často bývá plno a člověk si musí rezervovat místo dlouho dopředu. Ale je tu možnost, že bysme si objednali uzavřenou hodinu jen pro nás, pokud se nás sejde 10.
V úvahu připadají (předběžně) tyto termíny: sobota 18-19h, sobota 19-20h nebo pondělí 20-21h.
Prosím, napište sem, jestli máte zájem a který termín se vám hodí.

Cena jedné hodiny je 70 Kč, ale možná to bude trochu víc, když budeme ta uzavřená skupina, rozhodně do 100 Kč. Zatím uvažuju o jedné "události", pokud se to povede, šlo by to udělat jako pravidelnou akci.
První lednový týden nechám na reakce, druhý týden bysme už mohli jít cvičit.

Zobrazení: 224

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Ahoj Honzo, mě se hodí jak středa tak i neděle, ale určitě to bude kombinovat s jinými akcemi, takže plánuji to různě střídat. Případně se mi hodí i varianta D.
Já za sebe nejspíše A, ale ty neděle nevím, jestli úplně každou... ve středy můžu a budu chodit dál, ale Štěpán tuším připravuje na středy tréningy na dračí lodě... takže uvidíme :)
Ahojky, mám středy zabitý, buď máme poradu nebo dělám do 18.15h :( Takže bych byla spíš pro neděli :)
Já bych se taky přiklonil k té něděli, protože přes týden už pravidelně sportuju - musím myslet taky na regeneraci..:)
Sic jsem byl zatím jen jednou, nicméně mě to bavilo a pakliže budu mít volno, rád přijdu i jindy. Ale vzhledem k tomu, že dělám ve směnném provozu a tedy nepravidelně, tak mi termíny jsou naprosto jedno. Prostě pokud budu mít volno a pokud bude volno na akci, rád půjdu.
Tak je rozhodnuto, středy pokračují a organizaci převezme Martin Kýjonka. PaPík Náčelník brzo vyhlásí dubnové termíny. Kdo bude chtít, může přijít na moje lekce v neděle od 18.30 na Floře. Neděle nebudou PaPí akce, rezervace na ně je možná přes web: http://www.conceptfitness.cz/index.php/concept-fitness/rezervace-lekci
Těším se, že se uvidíme.

H.

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby