Léto už sice pomalu skončilo, ale pořád je ještě šance zkusit si nějakou vodu. Teď na podzim je to spíš pro aspoň trochu zkušené vodáky, ale 1 akce by se mohla zkusit? V termínu 17.-18.10. se vypouští Vavřinecký rybník a tedy je možné si sjet Vavřinecký potok. Jde o nejnižší stupeň divoké vody, vhodné pro uzavřené lodě a pro nafukovací kanoe, není vhodné pro rafty!!! Současně je nutné mít vodácké oblečení (neopren, bunda, boty) i vybavení (helma, vesta). Vše potřebné lze půjčit v Praze, ale tohle by si musel každý (resp. po dvojicích) řešit sám. Já jsem schopen pomoct, poradit a udělat záchranný doprovod na vodě. Jdem o dvoudenní akci s tím, že kdo by chtěl zůstat po oba dny, spí se ve stanech (!), takže to chce i kvalitní spacák a paří se venku, takže i teplé oblečení. Ale o zábavu se není třeba bát. Loni se nás sešlo asi 30, z toho cca 10 s hudebními nástroji.

Akce je cca 50 knm od Prahy, takže je možné tam jet na 1 den s tím, že večer může každý být zpátky v Praze. Přijde sice o večírek, ale nemusí řešit spaní a teplé oblečení.

Toto je námět na last minute akci, ale současně přivítám jakýkoliv námět na vodáckou akci, kterou můžem udělat třeba příští rok? Co mě v tuto chvíli nejvíc zajímá je, jestli by o akci podobného typu byl vůbec zájem?

Zobrazení: 104

Přílohy:

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Ahoj. Vodácké akce mám ráda, když je pěkně teploučko. :-) Nejsem žádný velký vodák, v kánoi jsem seděla jen párkrát, poslední dobou s kolegy každoročně vyrážíme na rafťáckou sranda akci na klidné vodě s krásnou přírodou okolo a vždycky je to moc fajn. Kdyby byla nějaká nenáročná PaP vodácká akce, až zase přijde teplé počasí, ráda bych se přidala.
cau já jezdím pravidelně na vodu každý rok, letos jsem jel Vltavu na raftech, Ohri na kanoich a Luznici na kajaku a chvili taky v draci lodi na Labi :) tento vikend jedem do Jizerek, ale pristi rok bych urcite pro nejakou PAP vodu byl.
Ahoj,
pres rok bych urcite sla do vodackych aktivit, tedy za teplejsiho pocasi. :-). Ale jsem spise amateur nez zkuseny vodak. Mam za sebou par projizdek na klidnych tocich v kanoi a zadne raftovani na divokych vodach.
Jitka

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby