Kdo byste jel v lete na vodu ? - beru to zatim jenom jako sondu jestli bude vubec zajem.

Pokud bude zajem tak nejspis neco vyhlasime.


Moznosti je celkem hodne :)

Bud bysme jeli klasicky nejakou ceskou reku nebo radsi bych kdyby se nasbiralo par lidi a vyrazili bysme na rafty na nejakou tezsi reku do zahranici.


Neco jako porada napr adventura

http://www.adventura.cz/zajezdy/zajezd.asp?zaj=4498


Napiste jestli mate zajem jet, jake mate zkusenosti, pripadne doporuceni kam vyrazit :)



Zobrazení: 150

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Po vzoru diskuze o Matějské hlásím krádež nápadu :D Ale k věci. Vodu bych rád dal. Mám zkušenosti pouze s českými řekami a podívat se někam, kde to není jako volej, to by bylo fajn. Takže u mě by zájem předběžně byl :D
ja planuji letos nejakou vodu. jen jeste nevim kdy a s kym a kam.
mam problem, jsem neplavec a zadne zkusenosti s vodou nemam :D

Mozna pojedu to Polsko, ale to se jeste uvidi.
Jinak leto neni u mne problem (krom jednoho tydne s cervenci). To spis penize, kdyby se jela nejaka velka vec. :)

[Klidne nekam pribalim i mandolinu, ale chce to nejakou kytaru, at muzu pridrnkavat only. :D ]
Já mám zájem naopak o lehčí vodu. :o) Láká mě to, ale mám před tím respekt a díky své vodácké nezkušenosti bych si troufala jen na nějaký klidný tok.
Co mám nějaké známé vodáky, tak respekt před vodou je určitě potřeba. Na druhou stranu, pokud by se "težší" voda jela za podpory nějaké agentury, tak by se to snad dalo. Pro úplné začátečníky doporučuji Vltavu (od Vyššího Brodu až někam do Boršova nad Vltavou, což je před Budějicema). Vltava je jako volej a na raftu je to pohodička. Ale není nad to se na nějakým jezu cvaknout a na to je pak lepčí nějaká klasická lodička :D

Mimochodem, Pagulina, co spolupořádala Valentýnskou, tak má prý nějaké známé s půjčovnou lodí, právě na Vltavě. Nějak jsme se o tom předběžně bavili a říkala, že by nebyl problém něco zorganizovat.
Myslim ze nebude problem to rozdelit s tim ze muzeme udelat napr vikendovou vodu pro zacatecniky s tim ze pojedeme v klidku napr vltavu. A kdo by pak chtel muzeme jet neco slozitejsiho v zahranici.

Michale, presne jak pises - voda v zahranicni by se jela urcite s nejakou agenturou aby bylo zajisteno ze tam nevznikne nejaky problem.
Tak mně by ta agentura musela přidělit nějaký 2 svalnatý chlapy, který by za mě veslovali a dávali by pozor, abych se neutopila :oD
Uz jsem se chtel dobrovolne hlasit, ale kdyz chces svalovce :D tak mam smulu :)

to all> Vltava je sice jako dalnice (plna), ale na druhou stranu konci v Budejovicich.
Takze, kdyz by nas nejelo moc, tak bych mohl zaridit i nocleh u nas doma. :)
A když budeme odvážní, tak doplujeme až do Prahy, když ta Vltava končí u Mělníka :DDD
Háček hledá kapitána :D

Na vodu se možná podívám s kamarádem,ale vody není nikdy dost. Na českých řekách jsem pro lodě, na těžších zahraničních pak pro raft.
Já už jsem pobyt na vodě několikrát odmítla a tak se stalo, že v mém věku jsem stále nedotčeným začátečníkem a to v pravém slova smyslu. Takže bych to jela vyzkoušet, ale hlavně v klídku.......posiluji tím pádem tým začátečníků.....a jelikož jsou již všichni svalovci rozebráni Ladou, tak se s tím budu muset nějak porvat sama :-))
Vidim to podobne jako ty. Udelame nejakou vikendovou vodu jakmile bude teplo a pak bysme dali neco slozitejsiho v zahranici za podporu nejake agentury.
jj na vodu bych jel a stačí mě Vltava jako každej rok :-)))

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby