Kdo byste jel v lete na vodu ? - beru to zatim jenom jako sondu jestli bude vubec zajem.

Pokud bude zajem tak nejspis neco vyhlasime.


Moznosti je celkem hodne :)

Bud bysme jeli klasicky nejakou ceskou reku nebo radsi bych kdyby se nasbiralo par lidi a vyrazili bysme na rafty na nejakou tezsi reku do zahranici.


Neco jako porada napr adventura

http://www.adventura.cz/zajezdy/zajezd.asp?zaj=4498


Napiste jestli mate zajem jet, jake mate zkusenosti, pripadne doporuceni kam vyrazit :)



Zobrazení: 150

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

WW III a víc na raftu s nováčky a ve vlastní režii bych nedoporučoval v cizině vůbec. Kromě helmy a vesty je opravdu téměř povinné i kompletní neoprenové vybavení. Myslím, že nováček si docela dobře užije i Sázavu na pevné kanoi a pokud by někdo chtěl zkusit WW, tak bych to klidně viděl na Salzu na pálavách. Ta se dá v menším počtu ve vlastní režii zvládnout, není tak daleko (cca 5 hodin z Prahy) a dá se řešit operativně podle počasí a stavu vody.
Štěpáne, i tak bychom si neměli nechat pro sebe, že nejlépe se schopnosti nováčků ověří a prověří na postu háčka.....
Též ráda pojedu. Mám ráda naše řeky, srandu na jezech, kempy, pivečko, ohýnek s kytarou...jsem pro!
Cizinu i rafty bych zkusila klidně taky...
Ahoj, mám sjetou několikrát Vltavu, Lužnici, Sázavu. Takže se považuji za zkušeného amatéra. Rozhodně bych ale nejel v Česku v měsíci červenci či srpnu. To jsem z českých vodáků už hodně znechucený, bohužel dnes na vodu jezdí nejrůznější skupinky lidí. Mnozí se tam jedou pouze ožrat, chlastají klidně i celou noc. Časy, kdy vodáci byli považováni za symbol čestnosti a kamarádství, už bohužel odezněly. Raději bych pak preferoval zahraničí.
Každopádně mi dejte vědět při konkrétní akci. Mám kontakt i na jednu půjčovnu lodí na Vltavě.
Já tedy na vodě v cizině nikdy nebyla, ale tam se vůbec nekalí ?
Míšo, ke Tvoji vtipné poznámce odpovídám: ANO, kalí :-). Ale naposledy na Vltavě v červenci mi vadila ta obrovská hromada lodí a lidí, z nichž mnozí byli skutečně namol ... a to rozhodně nejsem žádný abstinentský svatoušek.
Ahoj, já také pojedu a moc ráda. Zatím bych to viděla asi jen na víkend, ale to se uvidí. L.
Hlásí se i hrdinný kapitán Korkorán...:-))) Určitě bych jel, i když musím dopředu hlásit, že jsem byl na vodě jen jednou a jel jsem celkem se třemi lidmi (postupně) a s každým jsem se udělal...podotýkám, že to byli chlapi, s ženskými to pak už bylo ok...:-))) Preferuji taktéž spíše české řeky, však je tady tak krásně...byli jsme na Lužnici - od Tábora až po soutok s Vltavou...
Voda je v létě povinností :-) Myslím, že by se dala udělat jak úplně začátečnická (pro tu je ideální třeba Berounka), tak i lehce pokročilejší Sázava nebo již několikráte zmíněná Vltava. S cizinou zkušenosti nemám a popravdě řečeno ani mě neláká. Pár vod už jsem organizoval, kontakty na půjčovny ještě někde mám, takže bude-li zájem, rád s organizací vypomohu....anebo něco vymyslím sám :-)

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby