Ahoj, pokoušela jsem se sehnat nějakou tělocvinu , aby jsme mohli pokračovat ve volejbalu a je to docela problém. Cena je okolo 500,- /hod a večerní termíny obsazené. Je tady, ale možnost jedné tělocvičny ve Kbelích. Ta by byla zdarma a já bych navrhoval 2hod. ve čtvrtek. Má někdo zájem o volejbal za těchto podmínek ?

Zobrazení: 64

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Dobrá práce :-) A bylo by to každý čtvrtek nebo jen tenhle čtvrtek? Ještě taky musíme myslet na to, že to není plážák a tak by to chtělo alespoň 5 na 5 lidí. Ale to pro nás už není problém dát dokupy, že? :-)
ta možnost by byla pro pravidelné navštěvovaní tj. každý čtvrtek :-) tenhle jsem zatím ani nerezervovala, chtěla jsem zjistit zda by byl vůbec zájem ........
Ahoj, i když je to poněkud z ruky, tak je fajn, že se vůbec něco našlo. Souhlasím. Lucka
Ahoj Péťo, mam zájem, snad se do těch Kbel dá nějak rozumně dostat.. ;)
super :-) Lucko, Luďku jezdím autem , takže myslím, že by šlo vás někde nabrat a pak zase vyhodit :-))
To by bylo super....L.
Ahoooojky, kdyby to bylo pravidelně a nějak rozumně po práci, tak bych se také nacpala do růžových tepláku :-)
kazdy ctvrtek od kolika? a kde presne je...prominte ale nejsem prazak..
Ahoj , takže bohužel se nepodařilo dát lidi dohromady 10lidi :(
Ahoj. Myslím, že zatím se neozvalo 10 lidí, protože není jasné kdy a kde přesně, jak už se ptal Marco. Jinak by se to snad dohromady dalo, když o prázdninách tolik lidí chodilo na plážový volejbal, přestože byly dovolené a spousta jiných možností jak se vyřádit a při tom všem menší počet členů PaP. Mě by krom přesného času a přesného místa (práce do šesti na Václaváku, přesun jen MHD, pokud mě nepopoveze někdo jiný) zajímalo, jaká úroveň hráčů se čeká. Neozývala jsem se mimo jiné i proto, že jsem předpokládala stejně jako u plážového požadavek trefit se aspoň napodruhé, za což u sebe neručím. Pokud by to pro mě bylo řešitelné časově a dopravně a nekřížilo se mi to s žádnými tanečky a hlavně pokud byste usoudili, že mě berete aspoň do počtu, mohla bych se upsat i na pravidelné čtvrteční akce. Kbely jsou asi trošku náročnější dopravně, ale jde to, jinak 50 Kč na jednoho na hodinu na dostupnějším místě se mi zdá taky v poho.
Volejbal pravidelně každý čtvrtek by byl skvělý, přidala bych se. Dost podstatné je ovšem od kolika, abych to nějak solidně stíhala z práce
Ahoj. Na Chatu jsem teď našla debatu, že by to snad mohlo bývat od 19:30 do 21hod.. Místo se doupřesní, ale jednak www.dpp.cz tvrdí, že MHD zvládne odvézt lidi z Muzea do Kbel řádově za půl hodiny (často a prý jen pár minut jezdí busy metro Letňany - Kbely), a krom toho se možná podaří domluvit auta, takže by to mělo jít.

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby