Tak máme za sebou saunování, a podle ohlasů přítomných se to povedlo. Příjemné prostředí sauny bylo rezervováno jen pro nás, a samotná sauna rozpálená doběla. Někdo by možná mohl mít problém se studem, ale zde se ukázalo, že není proč. Nikdo nikoho neobtěžoval, všechno bylo na pohodu. Jediné co by mohlo někoho uvést do rozpaků nebyla nahá kůže, ale maximálně občas dvojsmyslné poznámky. Během dvou hodin jsme zvládli tři cykly, tak jak se má, a někdo přidal i závěrečnou rychlovku. A protože nám bylo spolu fajn, rozhodně jsme po sauně nekončili a šli jsme si ještě sednout. Příjemný večer trochu kazil číšník, ale naši dobrou náladu nezdolal. A z toho všeho vyplývá, že jdu naplánovat další termín saunování.

Zobrazení: 408

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Já děkuji za zvláštní péči, která mi byla věnována ;-) a rozhodně musím říci, že se opravdu sešla príma parta lidí a byl to velmi příjemně strávený sobotní podvečer a večer. Takže hurá na další saunování !

P.S. Dvojsmyslné poznámky bývají nejlepším zdrojem zábavy

Saunování bylo luxusní a už se moc těším na další :-).

Právě plánuji termíny akcí na prosinec, co byste říkali na 15.12. 

Tak buď hory nebo saunění, jeden z těch víkendů musím vzít službu :-(

No tak to je tedy těžké rozhodnutí

Ja bych se priklanela k saunovani :-).

Jani, me se termin zamlouva :-). Pocitej se mnou.

Co bych pro tebe neudělala ;)

Tak to jsem zvědavá ;)

No já už jsem to taky vymyslela, saunování platí a s horama ještě uvidím jestli se nás vůbec sejde dostatek a kdyžtak doktorkám tak spřeházím služby, že budou valit bulvy :-)

A to je slovo o pranice ;)

No úkol bude nelehký, právě mi totiž ještě bratr oznámil, že teď bude mít měsíc pryč spolubydlícího, tak ať za  ním aspoň na pár dní koukám přiletět do Londýna.

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby