Vážení a milí přátelé,

velmi se mi líbí myšlenka tohoto projektu, neboť "nová generace" singles se pomalu a jistě rozrůstá, ať již z důvodů vědomých rozhodnutí či hříček osudu.

Při zběžném prohlédnutí komunity tohoto projektu zjišťuji, že drtivá většina členů se nachází v Praze či okolí, což mi jako ostravákovi přijde trochu líto, neboť věřím tomu, že setkávání lidí (nejen za účelem hledání vhodného protějšku) je velmi přínosné a obohacující.

Nyní k hlavní myšlence - bylo by skvělé, kdyby se k této singles komunitě připojili další členové z Moravskoslezského kraje (a že je rozlehlý), za účelem společných přátelských setkávání, hledání protějšků osamělým duším, organizováním různých sportovních, společenských či víkendových akcí, přesně v duchu celého tohoto projektu.

Budu rád, podaří-li se nám takto spojit a vytvořit možnosti a příležitosti pro setkávání lidí stejného ražení bez nutnosti stěhování do Prahy... :-)

P.S. A vůbec nejlepší by bylo časem uspořádat "celorepublikovou" singles spartakiádní párty nebo akci... :-)

Těším se, věřím a tajně doufám...

Všechny singles zdraví

Michal.

Zobrazení: 2

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Já jen doplním, že mimopražské aktivity chceme podporovat a vítáme kohokoli, kdo nám může pomoct s nastartováním akcí v regionech a proto byla založena skupina Ostrava a okolí, ke které se všichni zájemci o akce v tom regionu mohou připojit. Více zde http://prijdapotkej.ning.com/group/ostrava.

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby