Ahoj všem :-)

neměl by někdo z okolí Prahy chuť vyrazit v neděli, pondělí či úterý (4.-6.7.) na kolo či na in-liny (či jiný sport)?

Na kole bych to viděl třeba někam na karlštejnsko, Křivoklátsko. Pokud by byl někdo cyklistický začátečník tak není problém se přesunout blíž autem.

Na in-linech by to byla nejspíš Modřanská stezka, ale může být i kdekoliv jinde.

Pokud by jste tedy měli někdo zájem, tak dejte vědět, internet mám trvale s sebou.

Přeji pěkné sváteční dny.

Zobrazení: 235

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Ahoj Lado,

zrovna jsem premyslela jet nekam na kole nebo na bruslich. Sameho to cloveka nebavi. V mem pripade, se tady moc ani nevyznam co se tyce cyklostezek. Karstejnsko neno i krvoklatsko zni dobre.

Dnes se to asi jiz nestihne, ale zitra nebo v utery ano.

V pripade zajmu se mi prosim ozvi.

Dekuji,

Kristina
Ahoj,
snad nebude zitra takove vedro jako dneska a dala by se realizovat Tvoje nabidka. Co zkusit radeji sever smer Brandys n/L. zatopene lomy? Vyjelo by se rano nejpozdeji kolem devate. Setkat se muzeme treba pred Katastralnim uradem v Kobylisich, zdravi a hezky podvecer preje E.
Ahojte
moc se omlouvám za pozdní reakci, klasicky mi všichni mění plány z hodiny na hodinu :-( :-)
V neděli jsem na internetu byl do večera, ale v noci a ráno jsem už nestíhal.
Na severu Prahy to příliš neznám, takže se tam rád podívám. Úterý ráno v devět se mi hodí, jen jsem nechytl jestli jste se nedomluvili rychle a nepodnikly spolu tu akci už dnes (v pondělí)?
Ahoj Lado,

s Evkou jsme zatim navrhly utery. doposud se mi neozvala. jenom jsem zadala o jiny sraz, protoze nevim kde je katastralny urad v kobyl. a krome toho si pujcuju kolo v Hamr Branik. Takze odtad bych to mela daleko. Ale to tady co se tyce cyklostezek neznam, takze se kazdopadne prizbusobim.

Takze budu cekat jak se domluvime.

Prozatim preji hezke odpoledne.

K
Braník a Kobylisy jsou na opačné straně Prahy, tak to nevím jak dát dohromady tyto požadavky. Já se na kole dostanu docela rychle jakýmkoliv směrem.

Kristina: Kdyby jsi měla jet z Hamru (Braníku) do Kobilys tak to Ti zabere přes hodinu a cestu přes střed města. Asi nemáš možnost vzít auto, kolo hodit do auta a někam popojet? Nebo se nějak dopravit MHD (ale to by bylo asi docela složité)? Pokud ne tak to by jsme museli zvolit start a směr někde blíž Braníku.

Eva: A Ty by jsi měla možnost vyrazit odkud? Kdyby jsme zvolili směr a cíl někde jižním směrem, jestli by jsi zase mohla Ty.
....auto bych pujcila z prace..jenom doufam, ze to kolo zvladnu dat do auta;-) Pak bych potrebovala presnou adresu naseho srazu.

tak zatim,
k
Tak s konkrétním místem ještě počkáme s čím příjde Eva (odkud vyjíždí) a jestli se do večera nepřihlásí ještě někdo.
Zatím tedy pěkné odpoledne.
Ahoj,
nebudu nic komplikovat, lomy nechame na nekdy jindy, prizpusobim se a kam tedy zitra nakonec vyrazime?
V kolik a kde si dame sraz?
E.
Tak máme dvě varianty, start bych dal na 9 hodin ať někam dojedeme :-)

1. varianta: Jih Prahy zatím po cestách moc neznám, takže jen co vidím na mapě po menších silnicích .. vyrazili by jsme tedy od Hamru (Braníku) - Zbraslav - Černošice - Karlštejn (cca 30 km) a u Karlštejna rozhodnutí jestli zpět přímo, nebo přes Mořinu nebo vlakem :-)

2. varianta: Ty lomy mě docela lákají, ještě jsem tam nebyl, ale to by jsi sem Evo musela hodit třeba link kde to přibližně je a odkud by jsi mohla vyrazit Ty (kde by jsme si dali sraz). Kristina je ochotná někam se dopravit autem, a já můžu odkudkoliv.
...lada vypada ze se vyzna, tak nech to rozhodne on :-)

Kde, v kolik, kam?

k
:-) sice vyznám, ale hlavně na silnicích, jezdím na silničce, nebo trochu i na západě Prahy kde jezdím po cestách .. ale na pohodový výlet hlavní silnice ideální nejsou a směr je jiný, takže jsem trochu mimo svoje znalosti.

Takže jste pro kterou variantu? Kristině by se asi hodila varianta 1, mě by se líbila i varianta 2, ale nevím k ní vůbec nic :-)
posilam link pro trasu č. 2 http://www.mapy.cz/#mm=ZTtTcP@sa=r@st=sr@ssq=brand%C3%BDs%20nad%20l...(fast%2Ctoll)%3Apraha%20kobylisy%3Eobec%20Lhota%2C%20okres%20Praha-v%C3%BDchod%2C%20%C4%8Cesk%C3%A1%20republika@scrd=133165690,136100316,133616017,136503320,135879671@x=133434624@y=136266768@z=10

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby