Čajovnové večery jsou oblíbenou PaPáckou aktivitou, takže bylo rozhodnuto vyzkoušet další prostory, kde by se podobné večery daly pořádat. Na testování byli sezváni zkušení PaPáci a podle jejich bezprostředních reakcí usuzuji, že se prostor osvědčil. Pan majitel vypadal také spokojeně, takže v dohledné době bude s největší pravděpodobností vyhlášena nová série čajoven na leden.

Musím přiznat, že moderování a protiskupinkující metody mi moc nešly (příště vás rozsadím ;-), ale snad to pohodu nenarušilo. Vzhledem k nedávným událostem se probrala bezpečnost na silnicích, zkušenosti se zdravotní péčí, samozřejmě něco o PaPu, ale třeba i rozdíly ve fotoaparátech, péče o pokojové rostliny, zemědělství, stravování a vliv víry na politickou situaci :-).

Příjemný dojem dokresloval zajímavě praskající krb, který se ale postaral o malou katastrofickou vložku, když katapultovaný uhlík zapadl do potahu jednoho z neobsazených křesel a než jsme na to přišli, slušně ho propálil. Už to bylo skoro na hasiče, protože odnesený potah doutnal i nadále v koupelně, ale nakonec to dobře dopadlo a vše bylo uhašeno :-).

Bulgur a sýrová kapsa sklidily zasloužené ovace, čajíky nikdo nekritizoval, tak snad také chutnaly :-).

Čajovna má otevřeno pouze do 22 hod., což je docela pozitivní vzhledem k tomu, že se člověk dostane brzo do postele a neprohlubuje tak spánkový dluh z ostatních PaPáckých akcí. Jak už je v PaPu zvykem, zavírali jsme podnik, v půl dvanácté :-D.

Osobně se mi posezení moc líbilo a děkuji všem zúčastněným za pohodově prožitý čas.

Jak jste to viděli vy? Nějaké náměty na zlepšení?

Zobrazení: 73

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Chtěl bych poděkovat za zorganizování této akce, která se jak jinak než povedla - myslím si, že skladba osazenstva byla opět úžasná a bylo si o čem povídat - probíralo se vše možné a snad si každý z toho večera odnesl kromě skvělé nálady i něco nového...souhlasím s tím, že by se mohly konat posezení v čajovně i zde, jelikož jsem už na 2 čajovnách Martina Průchy byl, tak se už považuju za "zkušeného" čajovníka (skoro jako Pickwick)...teď to není nic proti Martinovi, ale myslím, že rozšíření právě těchto akcí je velkým přínosem, jelikož byl o čajovny vždy značný zájem, tak tuhle tu můžu rovněž vřele doporučit...velice příjemné posezení u krbu, se skvělými lidmi, v příjemné atmosféře...co více si přát v téhle uspěchané předvánoční době...:-)
Moc děkuji, Tritole, za krásný večer s moc fajn lidma a milým, téměř "domáckým" prostředím. Čajíček byl moc dobrý i s vyprávěnou legendou a dokonce jsem po něm i spala :) No a o sýrové kapse ani nemluvím, ještě teď mám boule za ušima :)) Takže chválím, chválím, chválím :)))
Pripojuju se s diky Tritolovi za objeveni cajovny a zorganizovani vydarene akce kterou nepokazil ani pozar. Vam vsem pak diky za prijemnou spolecnost.
No čajovna, to je prostě moje. Počet lidí tak akorát, popíjení čaje, povídání. Jen nikdy nemám dost, takže bych nějaké čajovny navrhoval třeba na víkendové dny, abych se dostatečně vykecal a prodiskutoval. Pět hodin považuji za minimum :D
Díky Tritole za organizaci a teším se na další čajovny, ať už s tebou nebo s Martinem :D
A ještě díky všem zůčastněným, že jste snad přežili moje oblíbené otázky na téma seznamování a vztahy :D
Delší čajovnové posezení mě v pátek napadlo. Ještě to musím trochu promyslet, takže se nechte překvapit :-).

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby