AKCE JE VYHLÁŠENA NA 18.9.2010 14 - 17h
http://www.prijdapotkej.cz/events/vysoka-lana-lanove-centrum

Chtěl jsem se zeptat, zda by o takovouto akci byl zájem... Zda si chceme vyzkoušet, jestli umíme spolupracovat. Jestli se jeden na druhého můžeme spolehnout a máme chuť ze sebe dostat maximum, nechat ze sebe cákat adrenalin. Jestli máme sílu překonat sami sebe a nebojíme se výzvy... Není to levná záležitost, to předesílám, ale myslím, že za ten zážitek, za tu zkoušku to stojí!
Pokud někdo neví, o čem je řeč, tak např. tady http://www.lanovecentrum.cz se určitě vše podstatné dozví...
Případně mrkněte na video
http://www.lanovecentrum.cz/ke_stazeni.php?lcm=pr
Budu rád, zda mi napíšete, jestli by byl zájem a mám akci vypsat, případně zda víte v Praze či blízkém okolí o nějakých těchto centrech. Osobně vím o dvou - ve Vysočanech a na Libeňském ostrově.
Pokud bych akci vypisoval, termínově počítám až po prázdninách, v září.

Zobrazení: 139

K této diskusi už nelze přidávat odpovědi.

Odpovědi do této diskuse

Petře, vypadá to zajímavě. Určitě by stálo za vyzkoušení. Šla bych do toho :-)))
Byla jsem v lanovém centru v Nízkých Tatrách, když to začínalo být "in" :-) Za svojí osobu mohu říct, že zážitek to sice je, ale je to i dost náročný. Plno lidí tam museli sundavat z lan, když už se nemohli udržet. (Když je ale někdo paličák, tak dojde na konec i kdyby nechtěl :-D) Ale za zkoušku to stojí :-)
Já už mám taky jedno centrum za sebou a nikdo nikoho sundavat nemusel... Buď došel na konec nebo spadnul jako zralá hruštička :-) Jištění fungovalo a dokonce udrželo i mou maličkost... Ale je fatk, že to není nejjednodušší!!
Ahoj, taky jsem jednou byl ve Vysočanech a byl to opravdu skvělý zážitek, rád půjdu znova.
V lanovém centru jsem ještě nikdy nebyla, ale šla jsem kolem, ve Vysočanech, a vypadalo to lákavě. Tak já bych to tedy zkusila :-).
Ahoj,
no tohle mě už také nějakou dobu láká....kdyby to bylo v 2. polovině září, tak bych o tom uvažovala.
Jsem pro všemi deseti :)
Byl jsem v našem největším lanovém centru v Ráztoce :) (Tarzánie) dokonce 2x a pokaždé to byl super zážitek.
Opravdu je ale třeba pozmanenat, že kamarád se někde v půlce jednoho lana "seknul" a vzdal to... Ve Vysočanech jsem také šel párkrát okolo a byl to adrenalin :)
Pozor na chlad - tato akce by měla být vypsaná na nějaké slunné odpoledne nebo víkend, což se dopředu těžko určuje. Jinak bych klidně šel, ale nechtěl bych blokovat místo zvědavějším a nezkušenějším :)
Ja bych urcite sel..:)
Samozrejme zalezi na terminu...
To vůbec nevadí, já mám taky závrať už na třetí šprušli žebříku. Jde o to se hecnout a překonat strach. Já ho měl šílenej, ale po prvním pádu a zjištění, že i mě to udrží, už mi to přišlo "v pohodě" :-)
neboj, to zvladnes.. v lanovem parku jsem jeste nikdy nebyla, ale byla jsem parkrat na stene i na skale a pokazde, kdyz jsem nahore, drzim se jak kliste a jen zespoda slysim.. tak se konecne pust :-D
V životě jsem na tom nebyl, možná trpím závratěma, ale i tak bych do toho šel ;-)
Snad to nebude v první 1/2 Září, jsem pracovně v Amsterodamu.

PS.: Co takhle zkusit třeba umělou stěnu ?

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby