Na PaPu je hezké to, že slovo dá slovo a hned je tu nová akce. Přesně tak to bylo s právě proběhlým kulečníkem, který jsme před pár týdny téměř náhodně domluvili se Standou na bowlingu. Standa se následně stal našim odborným garantem a kulečníkovým konzultantem. Je sice pravda, že můj tým Standa na začátku tak trochu štval profesionálními pravidly, neboť vždy vycházela v náš neprospěch, ale během pár minut jsme se v tom také naučili chodit a alespoň jsme věděli, co se sluší a patří ve vysoké kulečníkové společnosti.

 

Pokud mám ještě něco o mém týmu říci, tak bohužel musím konstatovat, že jsme nesplnili očekávání, která jsme do sebe vkládali a první místo jsme nakonec nebrali. Vlastně jsme nebrali ani druhé :-) Každopádně myslím, že jsme s Michalem byli velmi nadějný tým a do příště nebudeme v našich ambicích polevovat.

 

Moc se mi na akci líbilo její komornější pojetí, nezakouřenost a špičkové nové vybavení a prostředí. Za mě má Standova akce palec nahoru :-)

 

Co ostatní účastníci, jak jste se pobavili a jak byste zhodnotili své výkony?

 

Pro úplnost – odkaz na fotogalerie je ZDE >>

 

Zobrazení: 258

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Prostředí bylo velmi příjemné a i když se mi až tak nedařilo, tak jsem dokákal pekně spolupracovat se spoluhráčkou a nahrávat. A v celku to bylo fajn.

Ty hele Martine, tobě se až tak moc nedařilo, ale tvůj tým vyhrál, pokud se nepletu, že ;-) 

Byla to má první akce a můžu říct, že jsem byl mile překvapen. Sice jsem ve hře zrovna nezářil, ale aspoň u toho byla sranda a nakonec i ta dělená bedna... :D

Sice jsme s mým spoluhráčem moc nezaperlili (mám dojem že jsme byli poslední), ale líbilo se mi tam :o) Příště už ale nechci hrát proti Standovi, protože v tomto případě hra začala a hned zase skončila :) Standa dal tři šťouchy a konec hry :) No kde to sme? ;)

A přitom jsem se vás snažil šetřit, jak jen to šlo :-).

Z posledního místa si nic nedělej. Já byl na svém prvním turnaji (asi před třemi lety) taky úplně poslední. Chce to jen trochu času a hodně trpělivosti, než tě ty potvory kulaté začnou poslouchat.

Jitu, o jaké akrobacii mluvíš? .-) Prostě mi u této hry vadí ten stůl.. ale Standa byl vskutku profesionál a dokázal vždy poradit. Akorát na fintě "přeskočení" musím ještě zapracovat. U nás to naštěstí zachraňoval David, na dálku děkuji.
Byl to příjemný večer a bude moc prima, když se na dalším kulečníku zase sejdeme a předvedeme si pokroky. Kam se třeba dostane Leela :-)

Jitka Hofmanová napsala:
Lednovy kulecnik? Opet 1 prima akce, kde vubec nezalezelo, zda co kdo a jestli umi. Standa mel vse krasne pripravene, vzdy byl po ruce s radou. Zabava: "1" a dockali jsme se i akrobacie, vid Oli ;-). Vrele doporucuji vsem - navic na rozdil od bowlingu/tance se clovek nezapoti :-)

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby