Tak máme za sebou bowling. Pro mnohé z nás to bylo poprvé, takže si myslím, že to určitě stojí za pár slov.

První vlaštovky se  na bowlingu začaly scházet už po půl sedmé, což nám poskytlo čas nejen na vzájemné seznámení, ale také na evidenci. Díky tomu jsme byli těsně před sedmou všichni připraveni na to si to pořádně užít. Po počátečním tréninku, jsme se pustili do "lítého" boje. Důležité je, že jsme se přišli pobavit, tak se povzbuzování a podpora  objevovala i tehdy kdy  člověk hodil žlábek (tedy nic). Na osmou se náš počet zvýšil ještě o dva, díky čemuž pak všechny týmy měli stejný počet hráčů. Ani jsme se nenadáli a byl konec hry. Člověk by nevěřil, jak rychle to uteče. Teď už nás čekala volná zábava a vyhlášení výsledků. Na ty jsme si tedy chvíli počkali, ale nikomu to nevadilo, protože jsme se rozhodně nenudili. Nakonec  došlo i na ocenění vítězných borců, ale to neznamenalo, že bychom se hned všichni rozprchli, ještě byl čas na příjemný pokec.

Byl to rozhodně fajn večer, a už se těším na další akce.

Zobrazení: 191

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Byl to fajn večer, díky za zorganizování. Těch nepřihlášených 8 lidí (dvě dráhy) udělalo velkou chybu ;-).

Těším se na listopadový bowling a další akce.

No hlavně, jestli se vám líbilo vyhlašování výsledků - je pravda, že objektivita výsledkovým listinám týmů tentokrát poněkud chyběla :-)

Líbilo, od posledního bowlingu mi "papírově" i umístěním vzrostla výkonnost a zároveň ne tolik, abych měl dilema s Fidorkou :-D.

No mě se to hodnocení líbilo ;) 

Bylo to fajn, kupodivu se i první hru s Tritolem v teamu dařilo a dali sme si požadovanou 100:-).Vyhlášení výsledků bylo oto zajímavější a člověk se i pěkně zasmál.-).Takže velké díky organizátorům a na listopadovém, bowlingu naviděnou.

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby