Ahoj vsem PaPakum...jsem uz doma a jako organizator akce musim tady napsat neco..:-))
Dneska vecer urcite hodne lidi byli na rozviceni stromecek a ja bohuzel jsem se tam nedostal...hodne lidi..teda i kdyz jsem malej nemohl jsem k vam se pridat...ale aspon jsem videl stromek..a pak s PaPakum jsme se sesli v hospode...Videl jsem s radosti nove tvari..a to je jenom dobre protoze znamena ze fakt PaP vyroste...a lidi jak jsem mohl rozkoukat i kdyz se vidi po prve nemaji strach nebo se nestydeji mluvit mezi sebou...a to je uspech...pro organizatora akce a urcite i pro vas.
Pak jsme se "stehovali" do Phenomenu...sice krasny bar...ale nebyl uplne muj styl..a mozna i kvuli tomu ze nebylo mi moc dobre jsem si malo uzival, ale prestoze jsem mohl s nekym pokecat a poznat nove lidi. Pak jsem odjel domu a nevim jak dopadlo a jak lidi se pokracovali bavit...teda ted je jenom na vas...napiste jak jste se bavili a co se vam libilo a co ne...:-))

Thanks

Marco

Zobrazení: 50

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

jestli neco najdes, jdu s tebou :D
2 Chupacabra (Michal) aka pornis : Já bych Michale uvítala hiphop či RnB, určitě. Hudba ve Phenomenu skutečně nebyl šálek mého čaje.

Jinak společnost Papáků nedostatky klubu kompenzovala :-)
Foto ze včerejška je na:
http://leteckaposta.cz/550164844
Tak koukam ze jsem asi jedna z mala komu se tam vcera libilo :-( Hudba mi docela vyhovovala ale predevsim super obsluha, misto na parketu a spousta cersveho vzduchu :-) Je pravda ze ceny byly trosku vyssi.... ale jinak super. Skoda ze se moc lidi nebavilo a bylo to na celkove atmosfere znat :-(
Ahoj Papáčci, i já přidám svoje do mlýna.. ;o)
Podle mne se akce vydařila. Sice jsem byla zklamána, že jsem se k Pávovi úplně nevešla, ale zato ve Phenomenu bylo místa dost. Znala jsem jen pár lidiček a musím říci, že přivítání ostatních "starých" Papáků mne mile překvapilo. V podniku dávám plus obsluze, stejně jako dostatku vzduchu, mínus dávám Dj, který občas dal na mne až moc tuc tuc. Celkově se mi ale večer moc líbil a těším se na další podobnou akcičku. ;o)
Tak aby se neřeklo, že to flákám, tak taky přidám pocity ze soboty.

Vzhledem k tomu, že pro mě to byl vůbec první takový zážitek, tak musím opatrně, nicméně, jako vždy je to o lidech...nicméně já měl jsem štěstí - seděel jsem s pohodovou partičkou :)

Uvidíme s kým se potkám příště.

Kuba
Tak koukám, že nakonec nebudu jediný, který z té sobotní akce, resp. z toho klubu nebyl příliš odvázaný...musím bohužel konstatovat, že to byla zatím moje nejméně úžasná akce z PaPu, ale nebylo to vůbec lidmi a společnosti jako takovou, ale právě tím klubem...a musím se přiznat, že jsem taky nebyl tak úplně ve své kůži, jelikož to byla již má druhá akce o uplynulém víkendu, takže fakt náročný víkend...ale už teď se těším na další PaPí akce, na kterých doufám, že se budu opět skvěle bavit - jako vždy...:-)

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby