Mohli jsme udělat běžnou vánoční párty s ozdobami, dárečky a čepicemi od Santa Klause, ale rozhodli jsme se uchránit vás vánočního běsnění a udělali párty zaměřenou na poznávání nových lidí a vytváření přátelství.

 

Ačkoli byl start párty v osm hodin, dorazilo na čas snad jen šest těch nejzodpovědnějších, nicméně je potřeba dodat, že během několika dalších minut byla na místě již polovina a téměř plného počtu šedesáti účastníků jsme se dočkali s přijatelným zpožděním 30ti minut. Tím mohla začít první „ice-breaking“ aktivita pexeso, tedy činnost, při které se měly prolamovat ledy nejistoty a která měla pomoci startu komunikace každého s každým. Nevím, jak to vidíte vy, ale z mého pohledu zafungovalo pexeso na dvě stě procent. Takový mumraj a nasazení, které do několika vteřin nastalo, zaskočilo i nás, ostřílené organizátory, a museli jsme operativně zřídit i druhé kontaktní místo pro evidenci nalezených párů. Odvaha soutěžit o co nejvíce nalezených protějšků a boj o šumivý mok pro vítěze probíhal hlava nehlava, pán-dáma, pán-dáma-dáma, pán-pán, dáma-dáma-dáma a všechny ostatní jiné myslitelné kombinace prásátek, kočiček, medvídků, křemílků apod. Ačkoli šampaňské mohl získat pouze jeden, věřím, že vítězi byli všichni, neboť šlo hlavně o to prozkoumat, kdo na párty je a prohodit s každým několik vět. Po sečtení všech bodů v pexesu získal první cenu Honza S. s deseti nalezenými protějšky, kterému ještě jednou gratulujeme.

 

Před startem diskopárty jsme vyhlásili ještě drobnou dobrovolnou aktivitu – fotokoutek. Ten nesl téma „flirtování“ a v rekvizitách nebo bez nich se mohl zúčastnit kdokoli, ať již sám, s protějškem nebo ve skupince. Sešlo se nám velké množství fotografií, které jsme vložili na web a vyhlašuje hlasování (více zde >>). Ten nebo ti, jehož fotka obdrží nejvíce hlasů, získává volný vstup na další seznamovací párty.

 

Dále již následovala neorganizovaná zábava - kdo chtěl tančit, tančil, kdo chtěl pít na baru pil, kdo chtěl komunikovat u stolečků komunikoval. Hrály nám osmdesátky a devadesátky, které postupně přešly v hudbu dnešních dní.

 

Fotogalerie z akce je umístěna zde >>

 

Mé hodnocení akce:

 
Plusy:
+ pexeso zafungovalo
+ o fotokoutek byl zájem
+ nekuřácké prostředí
+ uzavřená společnost
+ účastnící, kteří se chtějí bavit
+ největší koncentrace singles ten večer v Praze

 

Mínusy:
- fronta na pexeso (pro příště nasadíme méně stejných kartiček)
- „jen“ 30 protějšků k seznámení (připravujeme párty i pro 100 a více lidí)
- mohlo být ještě více hudby alá 80´s a 90´s

 

Tolik k mým postřehům a budeme rádi i za názor ostatních účastníků akce, abychom mohli singles párty posouvat stále dále.

 

After párty doporučení

Pokud máte zájem, označte si lidi, které jste potkali na párty a zaujali vás, jako přátelé zde na portále. Zjednoduší vám to jak zapamatování si jejich jmen (s tím mívám problém :-) ), tak i plánování dalších akcí, kde už budete někoho znát.

 

Zobrazení: 755

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Ajaj, omylem jsem nezaklikl, že je možné k tomuto tématu přidávat komentáře. Teď už je to napraveno a jestli chcete přispět svým pohledem, budeme moc rádi.

Ahoj všichni,

náramně jsem se včera a dnes bavil, atmosféra byla skvělá, počet lidí optimální, jen hudby z 80. let mohlo být víc!

Díky moc :o))

Ahoj, za mě také pozitivní hodnocení - fajn bylo nekuřácké prostředí.

Ahoj, pro mě to byla v pátek moje první PaPí akce a hodnotím ji jako vynikající. Příjemná  atmosféra, milí lidé, nekuřácké prostředí,veselé pexeso...prostě všechno prima. Jen se připojuji k hlasům , že pro příště bych také uvítala víc muziky z 80., 90. let.

 Jinak organizátorům velké díky za uspořádání akce a až půjdu na nějakou další PaPí párty, už vím, že nemusím mít žádné obavy :-)

Byla to výborná akce, která se moc vyvedla a předčila má očekávání.

Pěkné nekuřácké prostředí, milá společnost, originální hra pro rozehřátí ledů, supr hudba, prostě všechno perfektní!

Moc děkuji organizátorům a doufám, že se brzy uskuteční další.

Milý Martine a Olo, také děkuji za uspořádání akce, byla skvělá :-) Velmi kladně hodnotím nekuřácké prostředí, společenské hry a tak .. :-) Jen hudba mohla být zkraje, než se začalo tančit, trochu méně hlasitá. Čas ubíhal rychle, když se člověk dobře baví, vždy mu to uteče, tak dávám k diskusi, jestli příště nezačít dříve, nebo naopak neskončit později...jako mimopražské, by se mě šlo lépe na 1.raní vlak, než na poslední večerní.. :-o) Děkuji všem účastníkům kteří vytvořili tuhle skvělou atmosféru :-) Těším se na příště! Marcela

Celkově fajn akce, hlavní plus: nekuřácké prostředí, oddělené prostory pro tanec, kdy se v těch ostatních dá povídat (i když hudba tam mohla být trochu tišší), DJ, který vybírá hudbu na zábavu a nikoliv podle svých preferencí (i když 80's & 90's mohlo být více a méně Maxíků :). Počet lidí mi přišel tak akorát, stejně jsem nezvládl prohodit s každým alespoň pár slov.

Díky

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby