Ať jsem čekala od pikniku cokoliv, netušila jsem co přijde.

Bylo vskutku úžasné, jak se všichni připravili, a vzali ho vážně. Na to, že se nás sešlo pouze sedm, bylo jídla a pití jako pro regiment. Tritol vytvořil naprosto luxusní perník, který sám odekoroval (uvidíte ve fotkách). Další co stojí za zmínku, je určitě aktivita Daniela J., ten totiž nejenže uvařil buřtguláš, ale přinesl také bombu na ohřátí. K degustaci toho bylo hodně, ale nebylo to všechno, kromě papání došlo i na aktivity sportovního charakteru. A tak bylo možné v zasněžené Stromovce vidět partičku lidí hrající frisbee (sníh totiž nelepil), nebo se bavící jako na letní pikniku (no neopalovali jsme se).

Dle předpokladu jsme park opouštěli v pět hodin, ale to samozřejmě neznamenalo konec programu, poté jsme se přesunuli k Ivance, a pokračovali v příjemně započatém večeru.

Zobrazení: 84

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Musím dodat, že jídla bylo opravdu přehršle a jsem ráda,  že jste mi to nenechali doma všechno. Ono stačilo to "málo" co jste nechali. V neděli a dnes jsem nemusela vařit. Jen tak pro představu :

Nedělní snídaně : Davidův toust

Svačina : Davidův toust s kečupem

Oběd : Davidův toust s česnekovým dresinkem

Odpolední svačina : Davidův toust s chilli-dresinkem

Večeře : Da ... kdepak Danielovi pečené brambůrky, Davidovi zbylé tousty byly přesunuty do dalšího dne, stejně tak jako další pixla Danových brambůrek. ;-)

Děkuji vám pánové, vařit umíte, ženit se můžete ;-)

;))) koukám, že jsi se najedla pořádně. A co hlava tentokrát.

Hlava dobrý, jako vyprošťovák jsem užívala taktéž zbytky z předchozího dne, takže vínecko a vaječnácek. :-) 

Piknik byl fajn a afterparty taky. Jen je trochu škoda, že nás nebylo víc, jídlo by stačilo pro dvojnásobný počet lidí a k Ivance by se vešel tak pětinásobek :-).

Není všem dnům konec, to zese někdy příště ....

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby