Ti, co se o projektu PaP dozvědí poprvé se často obávají, jestli zapadnou mezi ostatní účastníky, jestli akce nejsou příliš strojené až trapné, jestli si lidé mají co říci, jestli se nebudou cítit odstrčeni, jestli se neschází pouze nějaká "sektařská komunita" apod. Pojďme tedy v této diskuzi sdílet své čerstvě nabité zkušenosti z proběhlých akcí, abychom rozptýlili falešné obavy nově příchozích.

Zobrazení: 170

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Zatím jsem se zúčastnila takřka všech akcí a musím řici, že to vždy byla milá setkání se zajímavými lidmi. Dnešní výlet na bruslích byl fajn a zvládli jsme jej i přes dvě mírné dešťové přeháňky. A tak neváhejte a připojte se :-)
PaP "piknik"
Ačkoli se včerejší venkovní piknik měl konat v nejteplejší den roku a papírově tedy nebyl ideálnější den pro outdorové setkání, počasí se rozhodlo, že všechny venkovní aktivity PaP bude prostě bojkotovat. A tak jsme, po zmoklém začátku bruslovýletu a studeném a promočeném písku na plážovém vojebale, zažili další výborné načasování přívalové bouřky, která začala ulice Prahy pokrývat hektolitry vody zhruba 20 min. před plánovaným srazem. To bohužel způsobilo jak zmenšení počtu účastníků, kteří smskami svou účast omlouvali, tak i posunutí termínu srazu. Nicméně stejně jako na jiných akcích PaP se po "rozkoukávacím" začátku komunikace velmi rozproudila a podle mého názoru se všichni přítomní dobře pobavili. O velké překvapení večera se postarala Kelly, která sice dorazila s velkým zpožděním, nicméně její příprava na piknik byla neuvěřitelná. Kdybych já byl býval tušil, kolik přinese vlastnoručně připravených pochoutek a jakého množství, určitě bych si u stánky ten kuřecí steak nedával :-) Ještě jednou díky moc, Kelly.

Sympatické je, že během včerejšího setkání si jeho účastnící, kteří se na akci viděli z velké části poprvé, opět padli do noty, rozumněli si a v uvolněné atmosféře spolu strávili více než tři hodiny. Ty vedly k návrhu další PaP aktivity, která bude v nejbližších dnech na portále otevřena. Jako malou návnadu mohu prozdradit, že se bude jednat o netradiční a exkluzivní aktivitu, která bude mít hodně společného s jídlem, pitím a Itálií. Těšte se hlašte se co nejdříve, počet účastníků bude na takovou akci zcela určitě limitován.
Ja si myslim ze jak jsme meli vcera bylo uzasne..ale cim vic tim lip...a prece risk je zisk a kdo neriskuje nic nema...
Jako poselství dalším generacím, tedy našim vnukům a pravnukům, zapisuji zápis z první PaP Italské párty na terase. Aby naše poselství nebylo příliš nudné, zanechám následovníkům pouze stručné body:

1) holky nájemnice zabezpečily super terasu s luxusním výhledem na Hradčany
2) Marco byl jako kuchař skvělej, italské těstoviny chutnaly všem
3) Kelly opět překvapila moučníkem na závěr
4) připravené divadelní představení bylo příjemným zpestřením vydařené párty - děkujeme nervózní paní sousedko ;)
5) nezapomínejte, že i za denní světlo je třeba řádně zaplatit - opět děkujeme paní sousedce za připomenutí
6) Kampa je rozumným místem na ukončení večera a ztrestání několika litrů vína
7) nejvíce se vyplatí mávat na parník s německými turisty

Kdo byl, rozumí, kdo nebyl, doporučuji přijít příště. Pro všechny několik málo fotek zde. Jestli mě někdo bude chtít doplnit, leda dobře, aby to nevypadalo, že si snad vymýšlím :-)
Ahoj všem!

Tuto neděli 9.8. se pořádal první PaP cyklo výlet. Přihlášeno bylo 9 lidí a 7 možná, nakonec dorazilo 13 lidí (8 kluků a 5 holek). Sešli jsme se podle plánu na dvou místech a poznávací znamení tentokrát zafungovalo báječně.

Jeli jsme podél Vltavy od mostu Barikádníků směrem na Řež u Prahy. První zastávku jsme dali až v Klecánkách, protože Jíťa - přestože v žabkách a bez jakékoli cyklistické výbavy prostě nasadila rychlý tempo a nenechala nás skoro chvíli vydechnout .... :-) Ještě že jsme sebou měli vrchního svačináře s batohem plným užitečných věcí, včetně spousty jídla :-)

Celý výlet se odehrával v uvolněné kamarádské atmosféře, dobré náladě, v podstatě se nikdo neztratil a myslím, že jsme si to všichni užili. Někteří prý dokonce i víc ....až do čtyř do rána :-)

Fotky z výletu naleznete zde

http://prijdapotkej.ning.com/photo/albums/cyklovylet-1.
Ahoj

V neděli 9.8.2009 jsem se zůčastnil své první akce PaP a to cyklovýletu. Musím říci že mé první obyvy z toho, jestli zapadnu, jestli si budu mít s kým pokecat apod, opadly hned při setkání na prvním místě srazu. Následoval úplně skvělý výlet, který jsme s pár účastníky zakončili v nonstopu v holešovicích. Osobně se ted rozhodně neobávám a nebráním se další účasti na dalších akcích, které jistě budou stejně skvělé, ne lu "skvělejší" ;o))

D.
Ahoj :-)

další krátká zpráva o proběhlé akci PaP je tady. Dneska jsme se sešli v 16 hodin u Podolské vodárny a šli bruslit. Někteří přijeli pravda raději na kole :-) Sešlo se nás nejdříve jen 5 (3 kluci a 2 holky), ale akce byla opět povedená, v dobré náladě a cestou jsme dokonce sbírali kolemjedoucí.... takže nás po třech hodinách bylo v cíli o dva kluky víc. Zastávek bylo víc než dost a malinovka zase luxusní. Děkuji všem zúčastněným za hezky strávený letní podvečer!
Ahoj

Musím potvrdit že opět povedená akce. Já jsem byl z těch co byli na kole. Bohužel na bruslích nejezdím ...

D.
zdravím i já,
já jsem byl třetí na bruslích trochu neškušený, dokonce jsem i nejednou skončil na tránvíku, Ale tak to v životě chodí, když člověk netrénuje. PaP akce byla moje první a jsem rád že jsem s nima byl. Nálada super ...:) Muj ostych spadl po pár společných ujetých metrech pak už jsme se bavili jako velmi dobří přatele. A o to jde v akcích PaP dobré je se zučastnit
Těším se na další společné akcicky PaP
Láďa P.
He he he no šipku jsi do té trávy hodil slušnou ;oDDD
Já se klidně přidám ale budu s vámi jezdit na kole ;o)) nejsem bruslař ;o))
Já chodím spíš přes týden navečer. V neděli jsem Vás stihl potkat, když jste se vraceli a já vyrážel na Zbraslav. Kdyby někdo jezdil v týdnu, dejte vědět.

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby