Ti, co se o projektu PaP dozvědí poprvé se často obávají, jestli zapadnou mezi ostatní účastníky, jestli akce nejsou příliš strojené až trapné, jestli si lidé mají co říci, jestli se nebudou cítit odstrčeni, jestli se neschází pouze nějaká "sektařská komunita" apod. Pojďme tedy v této diskuzi sdílet své čerstvě nabité zkušenosti z proběhlých akcí, abychom rozptýlili falešné obavy nově příchozích.

Zobrazení: 170

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

No teoreticky kdykoliv, pokud není nějaká PaP akce. V pondělí se snažím chodit pravidelně na stěnu, ale ne vždy to vyjde. A chodím tak od 18:30 +/- půl hodiny. Jak jsem Vás potkal u golfového hřiště, tak na Zbraslav a zpátky i s krátkým posezením se to dá zvládnout za hodinku a světlo je ještě docela dlouho. Pokud tam nejedu autem, tak vyrážím od Přístaviště.
Tento týden to opravdu neklapne, protože zítra odjíždím na krátkou dovolenou, ale příští týden by to vyjít mohlo. Dám ti vědět.
No do konce, ne?

:-)
Včera večer proběhla Last minute sobotní párty, která byla vyhlášena pouhý jeden den předem. Byl to risk a domluva zněla - akce se uskuteční, bude-li nás alespoň 10. Sešlo se nás jedenáct, téměř nikdo nikoho neznal, ale stejně jako na ostatních PaP akcích, atmosféra se brzy uvolnila a taneční parket ve Zlatých časech s námi mohl počítat na jakoukoli písničku ;) Máme i výborně fotky párty lidí, které dodám obratem, až se Honza s foťákem probudí do nedělního dne ;)
Ahoj Martine, díky za organizaci. Akce byla fakt parádní. Zdá se, že jsou všichni PaPáci, kteří se včera účastnili nejen pohodoví človíčkové, ale i výborní tanečníci :-)
Souhlasím,sobotní last minute byl super.Dobrá zábava a organizace.
Už čtvrteční "after party" po beach turnaji mě přesvědčila, že lidi se nemusí moc znát a vědět o sobě všechno na to, aby se výborně pobavili a nasmáli při plánování dalších akcí :-) Je mi dobře s lidmi, kteří chtějí žít a nebojí se zkoušet nové věci :-) Škoda, že jsem prošvihla sobotní LAST MINUTE !!!
Právě sedíme v klubu po Salse a píšeme hromadný zápis. Přišlo hodně lidí, tedy skoro 30 a ačkoli to vypadalo, že bude několikanásobně víc holek, kluci se nakonec pochlapili a finální poměr byl zhruba půl na půl. Podle mě tady byla atmosféra výborná a všichni se bavili, ale abych byl objektivní, nechám hodnocení na jiných, protože já jsem byl tentokrát v pozici zaujatého organizátora :)

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby