Ahoj, jak jsme se s některými včera na bowlingu bavili, že by nebylo špatné "spáchat" nějakého silvestra a třeba v okolí Brna. Spousta penzionů a chat je již beznadějně obsazena. Zatím se mi podařil najít hotel v Lednici (viz odkaz), kde ještě volno mají - ale chce to rychlou odezvu.

http://www.relaxhotelstork.cz/hotel/cze/sluzby.htm

SILVESTR 30.12.2009-2.1.2010

přijeďte s námi oslavit Silvestra a rozproudit energii do nového roku 2010!

Balíček obsahuje ubytování na 3 noci s polopenzí, SILVESTROVSKOU ZÁBAVU (hudba, bohatý večerní raut, sekt 0,3l), masáž kl. částečná 30 minut, vířivku, saunu, infrasaunu, plavbu lodičkou se svařákem po zámecké Dyji, pozdní odjezd do 12:00 hodin.

Ceny mimosezona

2 lůžkový pokoj - cena na osobu s polopenzí za balíček - 3890,-Kč
Studio - cena na osobu s polopenzí za balíček - 4050,- Kč
Apartmá - cena na osobu s polopenzí za balíček - 4200,- Kč

Pokud víte někdo o něčem jiném dejte vědět:)

Alžběta

Zobrazení: 9

Odpovědi do této diskuse

Ramzová je samozřejmě plná.... zkoušela jsem i pár penzionů okolo přehrady a taky plno. Ceny jsem vložila do úvodu diskuze. A bez auta se tam dá za něco málo víc než hodinka být. Počty pokojů a apartmánů jsou omezené...

Ještě mi včera přišel do schránky leták na silvestr v Žebětínským dvoře, tam je cena 950,- za celý večer a dá se vzít pokoj za 900,- se snídaní (množství pokojů je omezené).
tak ještě můžem zabrousit do většího okolí nebo někam na hory.... ale chtělo by to rychle. toto byla první varianta s rozumnou dojezdností a volnou kapacitou....

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby