nazdárek brňáci :)

nějak nám to tu chrápe, nezdá se vám?

vzhledem k tomu, že už máme hezké počasí, navrhuju dát sraz v Lužánkách před domem děcek - co třeba v úterý 4.5. přibližně od 17 hodin - nemusí být pevné datum ani čas, záleží na zájmu

poberte kdo co doma máte - od frisbíček, karet, slackline a podobných veselic co se dají provozovat venku, zabereme kus místa na trávníku a pak se uvidí :)

Zobrazení: 152

Odpovědi do této diskuse

njn to jsem zkoušela, ale nějak se to nechce nechat přidat
pro mě jsou víkendy trochu problém, víkendů kdy sedím v Brně je opravdu málo
to by záleželo na náladě účastníků, můžeme jít někam posedět na kávu, případně na výstavu a nebo to odložit úplně na jindy, zatím se stejně moc lidí nehlásí
to je klidne možnost, v případě nepřízně počasí - což doufám nebude - se prostě sejdeme v Lužánkách a domluvíme se ... kdyby měl tak někdo petanque, to by bylo :)... zatím jsme pouze dvě, má-li ještě někdo zájem jít, přihlašte se na hlavní straně :) jinak mě poznáte na srazu podle černého batohu a červené bundy :)
Škoda, že jsem na to přišel až teď. V úterý v 17h chodím do sauny :(, ale jinak bych rád přišel. Zkusím se tam stavit chvíli před 17. Kdyžtak se domluvíme třeba na kolo na později, nebo na víkend.
na víkend :) tak to ja nebývám v Brně, asi to teď fakt nemá cenu. akci bych odložila, protože jsme na to jen dvě zatím, pokud máte nějaký nápad na akci, zadejte ji na hlevní stranu s konkrétním termínem, jinak se nedomluvíme nikdy na ničem ... toto jsou jen takove kecy tipu "možná něco budem dělat". zadat konkrétní akci a termím a rozhýbáme to. v Praze to krásně funguje, proč ne v Brně?
Myslel jsem třeba na čtvrtek nebo pátek. Od příštího týdne tady asi 3 týdny nebudu (přes týden). Proč to tam funguje? Asi proto, že pořádají akce i když jsou tam jen dva (dvě). A kdo příjde, ten přijde. Někdy bychom fakt mohli vyrazit na bajk, nebo na silničku, nebo i do toho parku. Hlavně chtít jít.
tak něco zadej taky do akcí a nečekej na to, až "se něco uskuteční" muzea dnes neklapnou, všude otvíračka do šesti, já tak každopádně v sedumnáct budu, ale tato akce byla myšlená jako hromadná pro více lidí - dle toho byl myšlen i program
chtít jít ano, ale je potřeba dát jasný termín kdy, teď to prostě nevyšlo kvuli počasí, nevadí - vyjde to příště, čtvrtek by šel, já můžu, kdo ještě?
nevadí, zkusím zadat akci znova, některý den až bude hezky se sejdeme a uvidíme, pokud máte někdo nápady zadejte akci také, když se bude vědět o konkrétním termínu, určitě se někdo přidá

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby