Nazdárek sportovní nadšenci, nenašel by se někdo, kdo by zašel v Brně třeba na stěnu či podle podmínek na bike nebo silničku? A poté třeba do nějaké příjemné hospůdky na kofču či pivko či něco jiného, podle nálady;o)))

 

 

Zobrazení: 247

Odpovědi do této diskuse

Ahojky, ja taky nejsem zadny lezecky eso, ted jsem dlouho netrenovala, takze je to bida:o( Ale lezu moc rada;o))) Kurim neni problem, bydlim v Utechove, mohla bych dojet i na kole. A da se to i prostridat, nekdy zajit tam nekdy tam:o)
Ahoj, já jsem na stěně nikdy nelezl( 2x na skále), ale tak zkusit by se to mohlo :). Na kolo bych vyrazil někam hned, ale myslím, že bych ještě počkal až nebude taková zima. Ale určitě někam vyrazíme.
Fajn:o) Ale dnes Ti pujci vybavu prakticky vsude, zalezi na tom, co potrebujes. Ja mam komplet lezeckou vystroj vcetne lana (takze se da pozdeji i na skalu;o))) NIcmene stena v Kurimi je super, da se tam bouldrovat i lezt s lanem, nemam nic proti:o) Kldne i driv, nemusime cekat na teplo, prijet se da i jinak...:o)
Já bych to bral někdy na čtvrtek nebo pátek odpoledne. Přijel bych asi autobusem, na kole se mi do Kuřimi zatím moc nechce. Ale na to kolo, brusle nebo na jinou akci bychom se tam pak mohli domluvit.
Ahoj všem, na stěně sem párkrát byl, ale už je to nějakej ten měsíc, tak potrénovat by neškodilo :). Na kolo už taky začína být počasí. Brno ani Kuřim není problém.
Tak super, koukam, ze se asi domluvime, ja preferuji po, ct, ci pa; na bike, silnicku, inline atd. i so a ne;o))) Btw. dnes jsem jela 50 km na silnicce a parada, silnice suchy a teploucko:o)
A sakra, 50 kilaku na silnici, a to jen tak mimochodem, jo? No to začíná pěkně :) Mám jen horský, víc mě to baví v terénu. Asfalt si nechávám na inline.

Pro mě obvykle nejlepší dny jsou pondělí, pátek a sobota, ve středu a ve čtvrtek určitě nemůžu, v út a v neděli když přeplánuju jiný aktivity.

Tak co první termín? Za mě tento pátek, proti návrhy? :)
Na silnicce je 50tka v poho, v terenu by to bylo horsi;o) Bike mam taky rada, ale ted je jeste dost bahno:o( Tento ani pristi patek nemuzu, jedu mimo Brno. Za me spis pondeli (zitra asi uz ne, tak treba pristi?;o)))
Já bych to viděl na čtvrtek 25.4. po 17.hodině. Ale i to pondělí 29. by se dalo.
Ještě k té stěně, nevím od kdy bude v provozu ta nová venkovní stěna u Olympie, ale vypadá parádně :-), má to prý 18m, takže to bude chtíl 40-ku lano, ale rozhodně si ju pujdu vyzkoušet, počasí je na to zatím dobrý...
Lano mam 50tku, kdy hodlas jit tu stenu zkouset?;o)
No tak sem to s tím počasím zakřik, no :-(, moje volné dny jsou tehle pátek, případně sobota, a příští týden v úterý. Podle počasí kolo, nebo stěnu, radši sem venku než v hale :).

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby