Nazdárek sportovní nadšenci, nenašel by se někdo, kdo by zašel v Brně třeba na stěnu či podle podmínek na bike nebo silničku? A poté třeba do nějaké příjemné hospůdky na kofču či pivko či něco jiného, podle nálady;o)))

 

 

Zobrazení: 247

Odpovědi do této diskuse

Ahojky, tak jsem nejak nebyla na netu a nezachytila, ze jste navrhovali bajka ci silnicku:o( V so jsme byli na bajku (Utechov-Adamov-Babice-Bukovinka-trasa byvale Meridy-Jedovnice a pres Rudice zpet Utechov, 72km, super trasa, jen jsme chteli jen kolem 50tky, ale u Jedovnice se nechali svest Meridou dal a skoncili pak v Ruprechtove:o))), a v ne na silnicce 55 km(Utechov-Adamov-Babice-Krtiny-Jedovnice-Vilemovice-Blansko-Sv.Katerina-Sebrov-Vranov-Utechov), bylo to super, doufam, ze se priste dostanu driv k netu a domluvi se nas vic:o))) Jen jsem si na te silnicce nacla zada a muj milej konicek me vcera dorazil skokem pres potok, tak ted moc nevidim to lezeni, zada mam solidne blokly :o( Pokud bude lip, zasla bych mozna v patek na Rajce nebo do Obran. Pridal by se nekdo?
Ahoj Evo, škoda, že ses neozvala dřív. Tenhle víkend včetně pátku nemůžu, jedu na lezecký kurz na Vysočinu. O víkendu jsem jel Brno-Pasohlávky a včera Pisárky-Modřice-Ořechov a zpět. Snad se ti záda spraví a budeme se moct domluvit na nějakou akci příští týden. Případně ještě tenhle týden středa-čtvrtek.
Ahoj, sem zase zpět v Brně, v ten pátek bych na zašel na rajče, pokud ještě budu v Brně. Jedu na víkend pryč, jen ještě nevím jistě, jestli už v pátek nebo až v sobotu ráno, zkusím to zjistit co nejdřív...
ahoj, chtěl jsem tu dát dotaz, ale nestihl jsem to. Týkalo se to dnešního výletu na kole. Byl jsem s kámošem se podívat na rozhledny a Pernštejn :-) hezký výhledy. Jeli jsme vlakem do Tišnova, odtud a nazpátek. Dobrý to bylo. Příště pojedeme někde kolem Letovice, Svojanov. Mám tu dát echo, až budu znát datum? Klidně se může kdokoliv připojit. Pravděpodobně to bude sobota nebo neděle.
Jestli budu mít čas, tak bych se rád přidal! Zatím nestíhám skoro vůůůbec nic :-(
ahojte, tento víkend nic. Zda ten příští vyjde, tak v týdnu sem napíšu.
Tento týden jsem měl problém někoho splašit odpoledne na kolo - stezka Rondo - přehrada. Nejsem moc nadšenej když jedu sám, pač na Príglu to musím hned otočit :-) Tento týden mi to vyšlo mezi 18-20h. Cesta je to výborná.
Tak tento týden už nic nestíhám, co ta stěna někdy příští týden? Může někdo v pondělí nebo úterý? Jinak na net se dostanu znovu až v neděli večer...
Nějak to tu umřelo :), stěna v Olympii už funguje, a já se tam ještě nedostal, půjde někdo příští týden?
Ahojky, no, ja ted posilala do diskuse dve akce na prazdniny, tak nejak jsem zabehla do planovani techto a neozyvam se na stenu:o)
Jedna akce: Ahojky všichni,

píšu sem do diskuse, protože to nechci vyhlásit jako oficiální akci, spíš jen pro skutečně zainteresované:o))) Uvažujeme, že bychom od 17.7. do 1.8.2010 podnikli takovy komplexnejsi bike-VHT-ferraty-choďák výlet. Varianty závisí na přízni počasí, nicméně ta hlavní je následující: Nejprve jet do Švýcarska, oblast Bernina, zde jsou super bikové trasy plus lze vystoupit na některé vrcholky jako je Piz Palü, Piz Morteratsch ... Poté přejezd do Itálie, po cestě případně projet některé pěkné bikové trasy. V Dolomitech bychom se potkali s další skupinou lidí, nicméně program závisí dle domluvy. My plánujem něco biku, něco chození a možná nějaká zajímavá ferratka. Zatím jsme tři, z toho dva plánují podniknout v podstate vse, kdyz dovolí okolnosti, jeden človíček by pouze chodil pěšky či nějaká ta ferratka. Jídlo vlastní. Spaní ve stanu a dle okolností, ve Švýcarsku je to s volným spaním horší, tam by se jednalo asi i o kempy, v Itálii a Dolomitech je to snazší a máme už nějaká osvědčená místečka:o). Pokud by bylo horší počasí, asi by se zvažovala varianta jet více na jih, Garda (byli jsme dvakrát, máme nějaké tipy), Apeniny, případně možná Francie (loni jsme byli v Queyrasu, luxusní počasí, nádherné hory, se spaním absolutně žádný problém, je tu i zajímavá 4tisícovka Barre Écrins), nebo Korsika (tu zatím neznáme:o(...) apod.



Kdyby vás to zaujalo, ozvěte se mi, ve více lidech je větší zábava a více variant:o)
Toto zní jako úplně perfektní akce! Škoda že mi to termínově nevyhovuje :-( Jel bych hned. Přeji parádní cestování!

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby