Jakékoli nápady a organizování akcí - k tomu je určena tato diskuze.

Zobrazení: 200

Odpovědi do této diskuse

No, jelikož jsem tam 14 let žila a máme tam i chalupu, ráda se zapojím. Já jsem taková osvětová, tak se dá udělat třeba exkurze do jaderné elektrárny Dukovan s následnou pařbou v Třebíči. Nebo bychom mohli na nějaký vysílač např. Javořici a pak pokračovat třeba v Jihlavě nebo dát golfík v Telči :-) Anebo se můžeme nechat zavřít na celý víkend do kláštera a zároveň tak relaxovat :-)
Resort Svatá kateřina nabízí i ten golf
Želivský klášter je klasika
A to jsem zapomněla na město rekordů - Pelhřimov , kde bychom mohli uspořádat třeba největší sraz singlů na světě a tak se rovnou nechat i zapsat do knihy rekordů :)
na Vysočině je možností spousta a je tam docela pěkně :)
Tak to je geniální nápad s tím srazem singlů :-), můžeme tam udělat celorepublickový sraz Papáků :-), mám kontakt na prezidenta agentury Dobrý den, tak zjistím jestli něco takového už náhodou v databázi nemají.
Ahoj,
mě napadá na léto lanový park na Křemešníku, určitě bych uspořádala návštěvu divadla v Pelhřimově v březnu, já tam budu (doufejme) hrát a pak bychom mohli jít někam posedět, třeba k Tygříkovi v Pelhřimově. Podumám a něco vymyslím a zorganizuji až tu bude pár lidí :-).
V létě nádherná úžasná akce Prázdniny v Telči - koncerty, workshopy a tak. V Jihlavě návštěva světélkujícího podzemí, ona toho bude spousta, nápady budou přicházet postupně. Jen aby byli lidé.
jasně, Křemešník je super, ten mohu taky doporučit .-) tam chodím z chalupy s mamutkem (labradorkou) pěšky a když se napijeme vody ze studánky, tak budou všichni PaPáci ti nejzdravější v celé zemi .-)
Ahoj,
zorganizovala jsem jednu akci na červenec, uvidíme jak se to vyvine. Kolo bohužel nemám :-(.

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby