Milá technická podporo,

vloni jsem aktualizovala program Milenec 5.0 na program Manžel 1.0 a zjistila jsem zpomalení celého procesu, zejména u aplikací Květiny 3.5 a Šperky 2.0, které přitom v programu Milenec 5.0 fungovaly bezchybně.

Navíc program Manžel 1.0 odinstalovat některé velmi důležité aplikace, jako třeba Romantika 9.5 nebo Osobní pozornosti 6.5 a sám si nainstaloval nežádoucí aplikace jako je Fotbal 5.0 a Hokej 3.0.

Také aplikace Rozhovor 8.0 je nefunkční a při spuštění aplikace Úklid 2.6 celý systém zkolabuje. Zkusila jsem aplikaci Rejpání 5.3, abych tyto problémy odstranila, ale nepomohlo to. Co mám dělat?

Zoufalá

ODPOVĚĎ

Vážená Zoufalá,

uvědomte si, prosím, že program Milenec 5.0 patří do příslušenství Hry, zatímco program Manžel 1.0 je operační systém. Prosím zadejte povel myslelajsemsizememilujes.html a zkuste si stáhnout aplikaci Slzy 6.2. Také
nezapomeňte aktualizovat aplikaci Vina 3.0

Program Manžel 1.0 by pak měl automaticky aktualizovat aplikace Šperky 2.0 a Květiny 3.5
Mějte však na paměti, že zneužívání výše uvedených aplikací může zapříčinit, že Manžel 1.0 se změní na program Podrážděné ticho 2.5 nebo Pivo 6.1.

Pozor!

Program Pivo 6.1 je velmi špatný program, který si sám nainstaluje aplikace Prdění a Hlasité chrápání Beta.
V žádném případě neinstalujte program Tchýně 1.0. Do vašeho systému by se dostal virus, který by postupně převzal nad celým systémem kontrolu ! Také se nesnažte znovu nainstalovat program Milenec 5.0. Jde o nepodporovanou aplikaci a její instalace zhroutí program Manžel 1.0.

SHRNUTÍ

Manžel 1.0 je výborný program, má však limitovanou paměť a nenaučí se nové aplikace jednoduše. Možná, že byste měla zvážit zakoupení podpůrného softwaru na zvětšení paměti a výkonu. Doporučujeme programy Vaření 3.0 a Svůdné prádlo 7.7.



Zobrazení: 3324

Přidat komentář

Chcete-li přidat komentář, musíte být členem komunity Přijď a Potkej!

Přidejte se ke komunitě Přijď a Potkej.

Komentář přidal(a) Verdana dne 22.únor.2010 v 14:15
Zajímavé, zajímavé.....díky za link Tritole :-))
Komentář přidal(a) Martin Pr. (Jeremiášek) dne 19.únor.2010 v 14:02
jee, koukám žes to přidal taky Tritole, no já to přidal rovnou jako příspěvek do blogu :-)
Komentář přidal(a) Tritol dne 19.únor.2010 v 12:41
Dotaz uživatele: "Dobrý den, v loňském roce jsem provedl upgrade Přítelkyně 1.0 na verzi Manželka 1.0 a nový program nečekaně spustil proces Dítě, s mimořádně velkou spotřebou paměti a systémových zdroju. V návodu není tato funkce zminovaná. Mimoto Manželka 1.0 také zasahuje do ostatních programů a natahuje se už při bootování systému. Ostatní programy, jako například NočníPocker 10.3 a Pivo 2.5 od té doby přestaly fungovat, při jejich spuštení se systém zhroutí. Zdá se, že Manželku 1.0 nemohu odstarnit ze systému. Uvažoval jsem o návratu k verzi Přítelkyně 1.0, ale uninstal skončil neúspešně. Můžete mi někdo poradit?"
Odpověď: "Vážený uživateli, toto je velmi častý problém. Mnoho lidí přechází z Přítelkyně 1.0 na Manželku 1.0, domnívajíc se, že je to jen neškodná zábavná utilita. Ale manželka 1.0 je operační systém navržený tak, aby sám spouštel ostatní aplikace. Nepouštejte se do instalace! Dodatečné odstranení Manželky 1.0 může mít za následek poškození systémových zdrojů. Někteří se pokoušeli instalovat Přítelkyni 2.0 resp. Manželku 2.0, ale narazili na více problémů, než v původním systému. Jiní zkoušeli spouštet Přítelkyni 2.0 paralelně na pozadí.Bohužel, Manželka 1.0 detekuje přítomnost Přítelkyně 2.0, což zapříčiní konflikty, s následným kolapsem systému. Jediná možnost, jak se vyhnout problémům je neinstalovat software Manželka, ale používat jen Přítelkyni. Verze Přítelkyně 1.0, 2.0,3.0 atd. jsou navzájem kompatibilní, dokonce se mohou provozovat paralelně. Nyní je již pozdě, můžete jen varovat vaše známé. Ještě dodáváme, abyste si dal pozor na nedokumentovanou automatickou instalaci programu Tchýně 1.0."

http://www.wild-web.eu/vtipy-o-informaticich/

jsou tam i další perly typu:

suchy.zip

Tatranky.rar - energie sbalena na cesty.

"Tati, jak jsem se dostal na svět?"
"No, tak dobře, synu, beztak jsme si o tom jednou museli promluvit. Táta se s maminkou seznámil v chatovací místnosti. Později se spolu sešli v "cyber café" a na záchodě si maminka downloadovala pár dat z tatínkova MEMORY STICKu. Když táta dokončil UPLOADování, zpozoroval, že předtím neinstalovali žádný FIREWALL. Bohužel už bylo pozdě na stisknutí CANCEL nebo ESC a okno "Chcete opravdu uploadovat?" jsme odstranili hned na začátku v "Možnostech" pod "Nastavením". Maminčin virusový scanner už dávno nebyl UPDATEovaný" a s tátovým BLASTERWORMem si neporadil. Stiskli jsme tlačítko "ENTER" a mamka dostala zprávu: "Odhadovaný čas stahování: 9 měsíců........."

atd.
Komentář přidal(a) Tritol dne 19.únor.2010 v 12:30
Program Přítelkyně Plus! 1.0

V současné době provozuji poslední verzi Přítelkyně a nedávno jsem s ní měl určité potíže. Odjakživa provozuji PijteSKamarády 1.0 jako svoji základní aplikaci a všechny verze Přítelkyně, které jsem zkusil, se s touto aplikací hádaly. Slyšel jsem, že PijteSKamarády 1.0 běhá docela dobře, pokud necháte Přítelkyni běžet jen na pozadí a s vypnutým zvukem.

Zdá se, že Přítelkyně má také často problémy běžet současně s mými programy Golf a Lyžování a často se snaží Golf nebo Lyžování zrušit kvůli jakémusi časovému konfliktu. Na druhou stranu PijteSKamarády 1.0 neprojevuje naprosto žádné konflikty nebo neslučitelnost s mým programem Golf nebo Lyžování. Asi jsem měl zůstat u verze Přítelkyně 1.0, ale měl jsem za to, že upgrade na Přítelkyně 2.0 by mi mohla přinést lepší výkon. Po měsících konfliktu a dalších problémů jsem se poradil s kamarádem, který již má s Přítelkyní 2.0 určité zkušenosti.

Říkal, že pro provozování Přítelkyně 2.0 nemám pravděpodobně dost cache a systémových prostředků a k tomu, aby pořádně chodila, bude prý asi vyžadovat Ring (tuším že Token) ...

Měl pravdu. Jakmile mi došla cache a jakmile jsem zjistil, že nikdo, kdo má jen trošku zdravého rozumu, už (Token) Ring neinstaluje, odinstalovala se Přítelkyně 2.0 automaticky sama. Brzy potom jsem instaloval beta verzi Přítelkyně 3.0. Bohužel, v programu se vyskytla nějaká chybka a při prvním použití mně zavirovala. Musel jsem si vyčistit celý systém a dát si na chvíli voraz. Velmi opatrně jsem upgradoval na Přítelkyni 4.0. Tentokrát jsem použil SCSI sondu a navíc jsem nainstaloval protivirovou ochranu. V téhle konfiguraci to fungovalo bezvadně, dokud jsem nezjistil, že Přítelkyně 1.0 na mém systému ještě stále na pozadí běží.

Snažil jsem se znovu pořádně rozchodit Přítelkyni 1.0 a přitom nechat Přítelkyni 4.0 nainstalovanou. Přítelkyně 4.0 měla ale novou funkci, o které jsem nevěděl: byla schopna detekovat přítomnost jiné verze Přítelkyně v systému a dokonce s ní jakýmsi způsobem komunikovat. Výsledkem bylo okamžité automatické odinstalování obou verzí ...

Verze, kterou mám teď, běhá velmi pěkně, ale i s ní jsou určité problémy. Stejně, jako ostatní verze Přítelkyně je psána v nějakém obskurním jazyce, kterému prakticky vůbec nerozumím, natož abych ji byl v tomto jazyce schopen přeprogramovat. Po pravdě řečeno, mám za to, že se věnuje příliš mnoho pozornosti vzhledu a dojmu, než požadované funkčnosti. Pro slušné propojení s vaším hardwarem navíc obvykle potřebujete pozlacené kontakty. A také se mi nelíbilo, jak jsou všechny verze Přítelkyně "objektově orientované".

Před rokem upgradoval jeden můj kamarád svoji Přítelkyni na verzi Přítelkyně Plus! 1.0, která je "Terminate and Stay Resident" - to jest i po vypnutí zůstává v systému. Zjistil pak ale, že Přítelkyně Plus! 1.0 po roce přestane chodit, pokud ji neupgradujete na Snoubenku 1.0. Kamarád to udělal, ale brzy musel Snoubenku 1.0 upgradovat na Manželku 1.0, která prý nemilosrdně likviduje všechny jeho volné zdroje. Zabrala mu veškerý prostor a nedovolí mu nainstalovat si cokoliv jiného. Jeden z primárních důvodů, pro který se odhodlal k upgradu na Manželku 1.0, byla skutečnost, že podle reklamy měl balík s Manželkou 1.0 obsahovat ještě dodatkový program SexZdarmaPlus - kamarád prý chtěl vyzkoušet zejména nějaký nový plug-in. A ještě ke všemu musí být systém pěkně zahřátý, abyste s ní mohli cokoliv dělat.

Ačkoli o to kamarád nežádal, s Manželkou 1.0 mu přišla i Tchyně 1.0, která se automaticky startuje jako pop-up a nelze ji korektně vypnout. Řekl jsem mu, ať si zkusí nainstalovat Milenku 1.0, ale kamarád prý slyšel, že když nainstalujete Milenku 1.0, aniž byste předem odinstalovali Manželku 1.0, přepíše vám Manželka 1.0 všechny soubory MSMoney a pak se sama odinstaluje. Milenka 1.0 se pak rovnou odmítne instalovat tak jako tak, protože nebudete mít dost volných zdrojů, které jsou před její instalací automaticky kontrolovány.

Tipy dalších uživatelů: Existuje několik užitečných utilitek pro rychlé odinstalování programu Přítelkyně. Funguje na všechny verze. Jsou to: TýdenSeNemej Full Version DenněOpilý 1.40 vol. BarBrowser 99

Dávej též pozor, abys nenainstaloval zastaralou verzi programu Přítelkyně (například ver.1937). Taková instalace se doporučuje jen v případě, že má příznivý vliv na tvé systémové zdroje a podílí se na jejich efektivnějším využívání. Tyto starší verze navíc většinou nemají automatickou kontrolu existence dalších verzí Přítelkyně nebo Milenky.

Upozorňuji na velice častý výskyt viru v aplikacích Milenka bez rozdílu verze. Označuje se Stará Blažková. Projevuje se tím, že detekuje základní data aplikace Milenka, exportuje je do aplikace Manželka a ta se důsledkem toho stává velice agresívním programem napadajícím celý systém. Celá situace velice často končí hláškou: "Nyní můžete počítač bez obav vypnout".

[http://k5.web.klfree.net/content/view/113/25/]
Komentář přidal(a) Michal Chupi dne 18.únor.2010 v 18:46
:DDD ... sex coaching ... :DDD
Komentář přidal(a) Verdana dne 18.únor.2010 v 15:31
Mám pro ajtíky slabost :-) a výše zmíněné pojednání mi přišlo vtipné, poučné i pravdivé.

Btw Pan Kraus má ve svém pořadu někdy velmi zajímavé hosty a témata :-OOOO

------- > http://www.sex-koucink.cz/ <-------------
Komentář přidal(a) Michal Chupi dne 18.únor.2010 v 9:47
Jj, pěkný. Takový ajťácký :D Slyšel jsem to u Krause v jeho pořadu.

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby