Jsem dlouholetým oddaným bojovníkem za úpravu pracovní doby v české republice a to od 7.hodiny ranní!

Zdravím vás přátelé co jste navštívily mé stránečky! Jak mě již jistě znáte jsem Dalibor  a mám tu své témata na řadu témat co se týká vztahů,pozvánek a taky na cykloturistiku! Vedle těchto aktivit ještě výrazněji bojuji již řadu let a to asi již více než 18 let za úpravu pracovní doby u soukromých firem a to ze 6.hodiny ranní přesunem na 7.hodinu ranní! Když toto může fungovat bez problému v řadě zemí západní Evropy, tak proč by to nemohlo jednou takto fungovat i u nás? Jsem kritikem i zavedeného letního času což pro mne znamená další útok na každého člověka hlavně útok na organismus a spánkový režim každého člověka který tak musí při přechodu ze zimního na letní čas v podstatě vstávat ještě o hodinu dříve to znamená v podstatě chodí na pracoviště na pátou hodinu ranní místo na šestou v zimním čase! Je tohleto všechno absolutní nesmysl! Já osobně proti tomuto jako jednotlivec bojuji již spoustu let a nesouhlasím s tímto omezováním obyčejných občanů této země! Stálo mě to za celé 18.leté úsilý rozpad manželství,dloholeté osamění,ztrátu tří zaměstnání,snížení mzdy na minimální hranici a v posledních dvou letech taky 2 výpovědi ze zaměstnání! Já se ale před ničím takovým nezastavím a budu neochvějně proti této zvůli zaměstnavatelů a tomuto zákonu nebo povinnosti či vyhlášce kterou kdysi zavedl císař Franz Josef 2. který nemohl ráno spát a tak zajistil aby vstávaly i jeho poddaní zároven s ním! Tento Císař již dávno nežije tak neznám jediný důvod proč by to v jeho duchu mělo pokračovat i 200 let po jeho smrti! Budu usilovat o změnu a bojovat proti tomuto i nadále i za cenu, že mě to bude stát veškerý můj majetek i můj život! Nebojím se ničeho a před ničím se nezastavím! Chcete li přátelé můžete mě reagovat na tento můj příspěvek a psát mi sem své názory na tuto problematiku, co si o tom myslíte? Chcete se k mé aktivitě někdo další připojit? Máte možnost a budu velmi rád když v tomto nezůstanu úplně sám! Nebojte se prosazovat své zájmy a bojovat za to co opravdu chcete až do posledních svých sil! K tomu vám dopomáhej bůh! Přeji vám všem hodně štěstí síly a vytrvalosti!

Zobrazení: 253

Přidat komentář

Chcete-li přidat komentář, musíte být členem komunity Přijď a Potkej!

Přidejte se ke komunitě Přijď a Potkej.

Komentář přidal(a) Monika neznam dne 16.únor.2012 v 15:23

Ahoj, prosimtě můžu vědět co tímto chceš dosáhnout? Já si nemůžu taky říct v kolik chci nebo nechci chodit do školy a musím se podřídit když chci něčeho dosáhnout v mém případě je to maturita a v tvém výplata. Kdyby naše práce co vykonáme at už ve škole nebo v práci nebyli nějak oceněné bylo by zbytečné tam chodit. Bojovat můžeš jak chceš ale stejně nikam s tím nedospěješ. Jestli se ti nelíbí udělej si rekvalifikaci a jdi na soukromo jestli se ti nelíbí být pouze zaměstnancem ale věř, že když budeš soukromník tvůj plat bude nestabilní. Tohle co tu píšeš je s prominutím velmi směšné. Císaře bych do toho vubec nepletla ty doby jsou už dávno pryč. Ted žijeme v demokracii a v jiném století. Kdyby se měl každý ohlížet na to co kdysi bylo a ted není lidé by neměli jiné starosti. Jeden člověk sám nic nezmůže ale jestli se mnou nesouhlasíš klidně bojuj ale je to směšné. Máš na výběr je to jen na tobě.

Komentář přidal(a) Janyk dne 15.únor.2012 v 11:03

... myslíš Franz Josef I. ? .... ten umřel 1916 :-(, tak že necelých 100 let

... nebo myslíš císaře Josefa II., ten umřel 1790, tak že přes 200 let, ale ten myslím tak urputně brzo ráno nevstával ...

... nebo :-) ?

Asi je to o volbě priorit, než o takovém sebezničujícím boji proti vstávání, každopádně přeju hodně štěstí ...

Komentář přidal(a) Martin (PaP) dne 12.únor.2012 v 22:54

Ahoj Dalibore,

na jednu stranu na tento web tvůj příspěvek tématicky vůbec nepatří, na druhou stranu, jde tu o poznávání lidí a tohle je také jedna z cest poznání. Otázkou je, jestli ti takto napsaný blog spíše pomůžeme nebo spíše ublíží - přeci jenom nevyznívá asi nejlépe, že jsi přišel o manželství, tři zaměstnání, snížení mzdy apod. jen proto, že věnuješ 18 let boji s větrnými mlýny.

 

Jestli ona to není spíš tak trochu tvoje výmluva na ten zlý a ošklivý úděl, se kterým se snažíš tak aktivně bojovat. Ono to možná není o boji formou blogu, ale o tom vzít rozum do hrsti a něco pro to udělat. To, že se začíná v některých soukromých firmách od šesti, má asi nějaký svůj důvod - směny, dodávka zboží apod., ale i kdyby to byla jen vůle majitele, tak je to majitel a ty tam buď můžeš nebo nemusíš pracovat. Obávám se, že poroučet soukromníkům co mají dělat nemá šanci na úspěch. Proč by se také tvým požadavkem měli zabývat?

 

Já bych ti doporučil buď být úplně nejlepším a vyhledávaným ve svém oboru, abys měl velkou vyjednávací sílu na dohodu nebo si prostě založ svojí firmu a pravidla nastav ty. Já jsem noční pták a ranní vstávání je záležitost, která mi zničí den a tak jsem ve své první firmě nastavil povinnou pracovní dobu od desíti ráno, Kdo chodil dříve, chodil i dříve domu, kdo chtěl spát, chodil na desátou. Navrženo, dohodnuto, hotovo a nemusel jsem ztratit 18 let bojem s něčím, co neovlivním :-)

 

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby