...byla moc povedená...děkuji Pavle J. za inspiraci

Nejenže jsme s Kačkou poznaly domečky roztomilých Broučků zevnitř i zvenku, figurky z Fimfára, Pata a Mata, oblek i figurku pana Taua či barona Prášila, viděly nákresy Krtečka, Macha a Šebestové, Amálky... zkrátka si vzpomeňte na jakoukoliv pohádkovou postavičku ze svého dětství - určitě tam byla.:-)
Kačka si z vařečky vyrobila loutku princezny Zlatovlásky (zkoušela jsem ji pomoct, ale nějak mi to lepidlo nelepilo a milá princezna už už letěla do koše...nakonec to dopadlo jako v pohádce a Zlatovláska byla zachráněna:-)) )
Opravdu fajn bylo zkusit si (občas jsem k tomu Kačku pustila taky:-)) ), jak dlouho a pracně se vytváří opravdová animace...
U nejvíce vytíženého stolečku byl před námi klučina, který s maminou zaseli kytku...vyrostla prostě ze semínka a byla tam. Pak jsme ve spolupráci s neznámou holčičkou (spíš s jejím tatínkem) vytvořili další část příběhu. Oni makali na sluníčku a Kačky motýlek se tam prohnal jak divej. Výroba celého videa nevalné kvality trvala asi 30 minut.

Určitě by se to celé dalo udělat lépe a dokonaleji, ale za zády netrpělivě přešlapovaly další děti a my už se taky nemohly dočkat, jak to celé bude nakonec vypadat.:-)) Dopadlo to snad dobře a v návalu radosti jsem si ještě rychle z modelíny vytvořila pár veselých písmenek a dílko je k nahlédnutí...
http://www.youtube.com/watch?v=rwYiRPFqMZE

Přeji krásný večer všem.;-)

Zobrazení: 68

Přidat komentář

Chcete-li přidat komentář, musíte být členem komunity Přijď a Potkej!

Přidejte se ke komunitě Přijď a Potkej.

Komentář přidal(a) Michal Chupi dne 21.prosinec.2009 v 2:06
hezke videjko. obdivuji :D

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby