Vítá vás
Přijď a Potkej
Seřadit podle:
Diskuse | Odpovědi | Nejnovější aktivity |
---|---|---|
Květnové deskohraní pro nezadanéTentokrát se nás nesešlo dvanáct, ale to nevadilo, mohli jsme vyzkoušet zase jiné hry. V tom je také kouzlo těchto večerů, pokaždé se dá na… Zahájil(a) Jana (PaP) |
2 |
5. 23, 2013 Odpověď od Tritol |
Podvodní dobrodružství pro nezadanéTeď mi došlo, že jsem vlastně zapomněla napsat vám, jak jsme si užili pod vodou. Ten zážitek byl jedinečný. Celá akce začala poklidně úvodn… Zahájil(a) Jana (PaP) |
7 |
5. 21, 2013 Odpověď od snooffik |
S PaPem za divadlem - dubenTak máme další kulturní zážitek za námi. A myslím, že to nebylo rozhodně špatné. Minimálně většina divadla se bavila. Nás se do Divadla Rad… Zahájil(a) Jana (PaP) |
9 |
5. 13, 2013 Odpověď od Marietta |
Květnový paintball pro nezadanéTak jsme doma. Máme za sebou odpoledne plné aktivního odpočinku. Šli jsme do boje plni nadšení a myslím, že jsme nelitovali. Sice jsme si o… Zahájil(a) Jana (PaP) |
14 |
5. 12, 2013 Odpověď od Tritol |
Čarodějnický sletZprávy ze sletu Na této akci padly za vlast miliony mozkových buněk, ale na druhou stranu byly posíleny břišní svaly, protože jsme se oprav… Zahájil(a) Jana (PaP) |
11 |
5. 12, 2013 Odpověď od snooffik |
Dubnové saunováníTak další saunování za námi, tentokrát díky povětrnostním podmínkám i s následnou koupelí. I poslední jarní saunování stálo za to, tentokr… Zahájil(a) Jana (PaP) |
7 |
5. 12, 2013 Odpověď od snooffik |
Výlet pro nezadané aneb Kudy chodil Karel IV.Tentokrát se asi objednávka dobrého počasí někde zpozdila, a tak sobota, kdy jsme vyjeli turistit, byla jediný krapet zatažený den. Ale nás… Zahájil(a) Jana (PaP) |
2 |
4. 23, 2013 Odpověď od Lenka Veselá |
Ochutnávka absinthů aneb za tajemstvím zelené vílySe zápisem ohledně této ochutnávky jsem čekala do rána, abych se případně podělila o neobvyklé sny. No ty mi sice zelená víla nepřinesla, a… Zahájil(a) Jana (PaP) |
1 |
4. 19, 2013 Odpověď od Tritol |
Dubnový bowlingDorazila jsem domů a trochu přemýšlím, jak začít. No asi se tentokrát na začátku vyhnu vyzdvihování akce, ale naopak začnu upozorněním. Jez… Zahájil(a) Jana (PaP) |
1 |
4. 16, 2013 Odpověď od Tritol |
Večerní vodní dobrodružství pro nezadanéTak jsme zpátky a pořádně vymáchaní. Dnes musím pochválit všechny, neb příchod všech byl přesný. Bohužel jsme si stejně ještě chvíli počkal… Zahájil(a) Jana (PaP) |
3 |
4. 12, 2013 Odpověď od Aňa |
© 2025 Created by Martin (PaP).
Využívá technologii
Přijď a Potkej jsou zábavné seznamovací aktivity.