Ahoj,

 

napadlo mne udělat něco jako lehčí "Bednu" pro PaP.

 

Jak by to vypadalo?

Sejdeme se, rozdělíte se do skupin po tří až pěti (podle počtu lidí), dostanete nápovědu a vyrazíte na určené místo. Tam už bude další nápověda, která vás požene zase jinam. (Třebas z Letné do Stromovky)

Nápovědou bude nějaká šifra, killer sudoku, nalezení nějak "maskovaného" slova, pochopení zadání apod.

 

Akce skončí po X hodinách v cíli. Vítězové dostanou odměny, poraženým se vysvětlí, jak se do cíle dalo dostat nápovědami a ne sms-kou pořadatelům :-)

 

Dáme dohromady aspoň 15 lidí?

Jste pro noční (od 19:00 do 10:00) nebo denní (od 10:00 do 19:00) variantu?

 

30.3. (den po vyhlášení) je tady 7 pozitivních hlasů, to vypadá nadejně a na květen :-)

12.4.                     myslím, že patnáct názorů se již objevilo, zdá se, že akce bude 4.6., abych nekonkuroval cyklobloudění 7.5.

17.4. Bloudění Prahou bude 4.6. zítra pošlu návrh na vypsání Papíkovi, do konce týdne by to snad mělo být v nabídce. Těším se na Vás, Marek

21.4. Bloudění je vypsáno - http://www.prijdapotkej.cz/forum/topics/bloudeni-po-praze

 

Zobrazení: 174

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Ahoj Marku.

Vzhledem k tomu, že jsem uvažoval nad organizací podobné akce, tak tento nápad vítám a pokud půjde o nějaký vhodný termín, tak se rád přidám ke kterékoliv :-) z obou variant. Případně můžeme dát nejdřív tu denní a v případě úspěchu u účastníků vyhlásit noční verzi po nějaké době jako bonusovou.

Kačko B. Myslím, že by tě team usnout nenechal :-).

Jestli dojde na noční verzi, tak věřím, že to bude natolik akční a dobrodružné, že na spánek (natož ve stoje) nebudeš mít ani pomyšlení. Pokud náhodou ano, tak tě budeme pravidelně budit :-).

Ahoj Jíro,

jaké máš s takovým organizováním zkušenosti? Já dosud dělal jenom výlety (pěšky či na kolech) s luštěním šifer a hraním her, ale vždy pro max. 20 lidí a úkoly jsem jim zadával osobně.

Teď bych potřeboval, aby sami chodili od kontroly ke kontrole v normálním "provozu", takže řeším, jak je "schovat", aby i přes den zůstaly nápovědy tam, kde by měly být.

S organizací jsme na tom podle toho co píšeš dost podobně. Já mám za sebou i podobný výlet v Praze. Nějaké nápady by se i našly :-).
tak počítej s tím, že jestli se tady objeví cca 10 pozitivních vyjádření různých lidí, oslovím tě s prosbou o ty nápady. :-)
Jj, počítám s tím. Chystal jsem se ti je napsat jen co budu mít trochu času. Každopádně doufám, že se tu takové množství lidiček najde, jelikož by to mohla být celkem povedená akce.
Zajímavý nápad, inspiraci pro provedení lze brát třeba z geocachingu, pro noční variantu třeba z "lovci pokladů" (exkurzi můžu zajistit :)
Ty jako "kačer" jsi ve velké výhodě :-) Nechtěl bys místo vyhrávání organizovat? Zatím mám vybraných asi 12 míst a 13 způsobů, jak naznačit, kde se skrývají. Na víkend plánuji trasu projít (cca 15 km + MHD) a zjistit, co kam a jak schovat.
S organizováním rád pomůžu (pak bych ale rád chodil s nějakou skupinou jako nezávislý pozorovatel abych z toho taky něco měl :), jen nevím, jestli mě nenapadají moc excentrické věci (viz. "pexeso" na posledním deskohraní ;). O víkendu mám v plánu vyrazit někam za poklady, takže pokud se nějaké poblíž těch Tvých míst nalézají, můžeme spojit síly.
Ajajaj, ani jsem na Tebe nevzdech :(, omlouvám se.

Dobrej napad :-)

Ja sem teda urcite pro denni... V noci se snazim (vetsinou) spat.. ;-)

Ahoj Marku,

zní to opravdu dobře. Nevadí mi denní / noční varianty, zajímavé by mohlo být zapojení kol, gps. Problém může být víkendová akce, ale s včasným datem se dokážu přizpůsobit.

 

Rád se přidám :-)

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby