Nevím jestli je to dobrý nápad,ale myslím že nejsem sám kdo má dítě a nemá tolik času a nebo hlídání aby mohl jít na nějakou akci.Co zkusit vymyslet něco kde děti můžeme vzít sebou?

Zobrazení: 87

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Stando, já myslím, že je to dobrý nápad, a co zkusit "vyvěsit" nějakou akci na sobotu či na neděli či svátek...a uvidíš kolik "členů" se přihlásí...
Ahoj Míšo,jsi jediná kdo na to reagoval,tak asi nic z toho nebude
Ahoj Stando. Je tu víc lidí s dětma (teda ne že by já taky, ale vím o nějakých) a strejčkování a tetičkování taky není úplně od věci. :-) Nenech se odradit tím, že se Ti lidi neozvali v diskusi, na akce se hlásí daleko víc lidí, než kolik jich mluví v diskusích. Občas se vyráží i na "dětské" kino, což je tak asi nejsnazší na organizaci (jen to není pro úplně nejmenší, kteří ještě nevydrží soustředit se na film tak dlouho). Plánuje se akce, na které se budou hrát deskové hry, nějaké člověče nezlob se pexeso nebo dětský koutek pro nejmenší by se tam asi taky dal zařídit (třeba v diskusi na nekuřácké akce je info o podniku, kde se dá posedět a dát si nějakou ňamku, kde mají rádi deskové hry a kde mají i koutek pro dětičky. A už jsem tu zahlídla diskusi, kde byla přímo řeč o zorganizování něčeho pro děti - zkusím najít a dát sem odkaz. Mimochodem, koukám, že hraješ na kytaru, to by se taky mohlo hodit. :-) Kdysi skoro na začátku, když nás tady na PaP bylo ještě málo, padnul návrh na večer s kytarou a zpěvem, ale nenašli jsme tehdy kytaristu, který by se toho chopil. :-)
Ahojky Marto,děkuji za podporu.Určitě budu přemýšlet a zkusím něco vymyslet.S tou kytarou by to možná šlo,vím že je tu pár lidiček co hrajou na nějaký ten nástroj.
Děti na dostihy sebou bral
http://www.prijdapotkej.cz/profile/Radek
Někdo tu psal, že na PaP akce zrovna nemůže, protože se hodlá věnovat potomkovi, kterého má zrovna na starosti, ale to zrovna honem nemůžu najít.
Na místě, kde se začaly plánovat aktivity pro starší, se začalo uvažovat i o tom, začít plánovat aktivity pro rodiče s dětmi, resp. aktivity především pro děti.
http://www.prijdapotkej.cz/forum/topics/pripravujeme-pap-aktivity-pro
Možná by stálo za pokus domluvit se s Martinem a založit tady skupinu pod vhodným názvem a nějak vhodně na ni všechny upozornit, jako příspěvek ve fóru totiž není téma moc nápadné.
Ještě jednou děkuji,jakmile budu mít trochu času a nebo na nějaké akci,promluvím o tom s Martinem
Držím pěsti ;-)
Naprostý souhlas.Spousta lidí má omezené možnosti díky rodičovským povinostem.
Tak se mi zdá,že tady nenápadně vzniká nějaká první PaP . kapela.Super.

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby