Pro jistotu pisu rovnou - jiz s dospanym deficitem z rana, ale jeste plna dojmu:)

 

Tanecni nalejvarna se dle meho podarila. Bohuzel se nam stala nemila vec-diky chripkove epidemii se nam odhlasily 3 slecny, takze nastala neocekavana situace - meli jsme 5 panu ochotnych tancit, ale protejsky zadne. Z tohoto duvodu jsme se sesli v ochuzene sestave 7 paru.

 

Po pomalem rozjezdu jsme postupne prosli blues, walz, jive, chachu, valcik, polku a sambu. Nekteri touzili jste po mazurce a jinych tancich, ale ty jsme si schovali az na priste. Tanecni mistri byli fajn, napred vse ukazali, jak to znate z tanecnich a pak hura do boje. Nejnarocnejsim tancem by se dal vyhlasit valcik, nejrychlejsim jive, nejvic "nevolnosti" zpusobila polka a myslim, ze i samba nejen diky bauncingu-houpání:) Tance jsme napred prosli vsechny a nakonec znova opakovali. Prekvapeni ucastniku pote, co opet videli blues bylo nehrane a mnohe jsme dlouho presvedcovali, ze tento tanec opravdu jiz v zivote videli a nejen to, ze ho pred 2 hodinami i tancovali:) Bojovali jsme ale vsichni statecne. Pravda, zkonstatovali jsme, ze vyuka tance nejspis neni vhodna pro seznamovani-mnohe jiz dlouho seznamene pary meli chvilky, kdy to vypadalo, ze seznamovaci sluzeb PaPu budou po hodine muset vyuzit znova:) Nakonec se ale vse v dobre obratilo, tancovani 4hodinovy tanecni maraton utekl jako voda a my vyrazili na zaslouzeny obed, ktery byl myslim prijemnou spolecenskou teckou.

 

Nejlepsim tanecnikem se dal vyhlasit Jirik, ktereho jsme uvazovali priste nevzit, popripede jako tanecniho mistra..pri pohledu na nej me polevaly vlny pesimismu a pocitu vlastni nicoty a neschopnosti, Darine prislo, ze poustet takovehle lidi na "nasi" akci bylo vylozene sproste..:) nicmene diky nemu a Olze jsme alespon meli predstavu, jak tanec nakonec vypadati ma:)

Odmenu by si zaslouzil i Petr za tanec se strenou ploskou nohy. Petr s Darinou byly také pár, který mel mezi sebou nejvetsi vyskovy rozdil.

Z nejvetsi dalky prijeli kamaradi Simci- z Ceskeho Svycarska. Kluky bych vyhlasila nejnepravdepodobnejsima sourozencema na akci:)

 

Děkuji moc vsem ucastnikum za super spolecnost a doufam, ze se brzi potkame na pokracovani:)

(musime jeste dohnat tu mazurku a vyladit tech par detilu..:)

 

Štěpánka

PS: fotky bohuzel nemam moc kvalitni diky svetlu a rychlosti, jakou jsme trsali:))) ale trochu jsem je upravila, aby to nebylo tak zly a najdete je ve fotogalerii. Slibeny tahak sem rikladam, tak si ho prosim rozeslete(Simco) diky:)

 

Zobrazení: 83

Přílohy:

Odpovědět

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby