Projekt PaP od svého začátku tak rychle roste, že se ani ještě nestačilo navrhnout a vybrat logo. Velmi si vážíme těch, kteří sedli k počítači, vzali aktivitu do svých rukou, loga navrhují a zaslají nám je k posouzení. Vybraná loga budeme tedy zveřejňovat v této diskuzi a necháme samotné členy PaP vybrat to, které podle nich nejlépe vystihuje atmosféru PaP.

Výběr loga uzavřen, viz. tento příspěvek v blogu.

Zde jsou první návrhy u kterých záměrně neuvádím autory, aby rozhodování ostatních nebylo vůbec ničím ovlivněno. Chcete-li zaslat své logo do výběru, pošle jej prosím na adresu martin.dvorak@prijdapotkej.cz.

1)


2)


3)


4)


5)


6)


7)


8)


9)


10)


11)


12)


13)


14)


15)


16)


17)


18)


19)


20)


21)


22)


23)


24)


25)


26)


27)


28)


29)


30)


31)


32)


33)


34)


35)


36)


37)


38)


39)


40)


41)


42)


43)


44)


45)


46)


47)


48)


49)


50)


51)


52)


53)


54)


55)


56)


57)


58)


59)


60)


Moc děkujeme všem autorům za zaslaná loga a všem patří jen a jen slova uznání. Vybrat finální návrh bylo obtížné, ale rozhodnuití bylo třeba udělat a zde jsou výsledky http://www.prijdapotkej.cz/profiles/blogs/pap-ma-nove-logo. Ještě jednou všem moc děkujeme a věříme, že na nové logo si velmi rychle členové PaP oblíbí tak, jak jsme si ho oblibili i my při finálním výběru.

Zobrazení: 438

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Kamarade..Jiri rekl ze neco mohl vymyslet..ale pak uz se neozval..ani tady uz neni....tak tohle se mi libi..ale snad nekdo muzes jeste neco vymyslet...ja nejsem moc dobry nakreslit...
Marcelo, vzal jsem tvoje logo a vložil jsem ho rovnou do článku, ať tu není osamoceno v diskuzi :-)
Líbí se mi 4 a 13
Já si myslím, že logo by mělo především vyjadřovat velmi přátelskou, kamarádskou a uvolněnou atmosféru na akcích. Zároveň by nemělo být až tak orientované na "lásku", protože o seznámení sice jde, ale až ve druhé řadě. V první řadě jde o to přijít, potkat, pobavit se, cítit se dobře i přesto, že je člověk zrovna single. Zamilované motivy až moc evokují seznamku, kterých jsou mraky a od kterých se PaP zcela odlišuje (naštěstí ;-) ). V neposlední řadě si myslím, že je dobré, aby z loga bylo alespoň částečně patrné o co jde nebo nějakým způsobem naznačena cesta, jak získat více informací. Proto by podle mě logo mělo obsahovat celý název Přijď a Potkej a ne jen PaP. Já bych se přimlouval pokračovat cestou 14. Drobná moje výhrada směřuje ke čtvercovému formátu, který je sice fajn a netradičná např. na trička, mikiny, auta apod., ale zatím jsem neobjevil cestu, jak ho vhodně zapracovat do grafiky webu. Ale to je velmi dílčí problém a nějak by se případně snad vyřešil :-)
Ahoj. Hodně se mi líbí nápad 18, že když se logo namaluje velké, je vidět celá slova "Přijď a Potkej" a když se zmenší, zbude z něj PaP, na které si už většina z nás zvykla. Jen bych to a uprostřed psala opravdu "a" ne "A" (zvyk je zvyk) a byla bych trochu neutrálnější a nepužila žádný "profláknutý" symbol typu srdíčko nebo jin a jang. Neutrálnost se hodí zvlášť pokud se dohodneme, že PaP je pro všechny sekce, jen si k tomu každá sekce něco přidá, aby se poznalo, jestli je to pro starší nebo pro děti nebo pro nás (šmankote, jak se nazveme, pokud PaP necháme všem, jen si ty nové sekce budou muset dovymyslet něco k tomu? :-) ). Tak jsem zkusila uplácat něco poměrně neutrálního. No a pak jsem si ještě trochu hrála a při mé infantilnosti z toho vylezlo něco, co by se hodilo asi spíš k dětské sekci než ke třicátníkům. :-) Tak teď jen aby se mi to sem povedlo nahrát...
Mně se nejvíc líbí 14, potom 18 a 21
Ahoj, hlasuji pro 4. :-)
Koukám přemýšlím a asi se mi nejvíc líbí ta 4ka ... v závěsu je 14 a pak 11 :-)
Logo 4 se mi libi nejvic. Je vtipny, vystihuje to atmosferu (kukadla - tykadla), ale nedela z toho neco jineho, nez to je.
Jednoduché,ale přesto s nápadem. Povedená a pěkná rychlovka ;) I to áčko bych si dovedla představit místo toho pluska...

Teda, nemá někdo už podobné logo?
KRASA!!!!Hele lidi..Sefe..jelikoz se bavime o LOGA me napadlo jak uz jsem nekdy pozadal jestli by bylo mozna delat i tricka..nebo nejaky gadget..jak jste vy na tom?

Marco
Kdyby šla 4 rozšířit, aby tam byl celý nápis Přijď a Potkej, tak bych hlasovala pro ni. Jinak 22 - obsahuje celý název projektu a je hravá. Možná bych u té 22 ještě upravila barvy na celkový počet 2-3.

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby