Pročetla jsem diskuzi na téma kurz svádění a napadlo mě vytvořit na míru kurz komunikace. Svádět asi moc neumim, ale komunikace je mím koníčkem, školila jsem ji, mám za sebou spousty kurzů, práci v sociální oblasti.. a protože jsem na mateřské a trochu mi přednášení a komunikace:) chybí, klidně bych se toho ujala a vytvořila cosi...

 

Moje představa je víkendová akce, kde by byli muži/ženy v počtu tak 4/4 plus já a ještě jeden "lektor". Co se týká zaměření je to na "objednávce"..já bych navrhovala-

  • trochu teorie o komunikaci vůbec, hlavní nedostatky, rychlé typy, aktivní naslouchání a vedení rozhovoru s někým novým.
  • videotrénink situací a jejich rozebrání(oblíbené scénky:)))
  • spousta her a nenápadných ukázek a zkoušek v rámci i jiných činností
  • diskuze moderované a nemoderované na toto téma

Výstupem by mohl být nějaký materiál pro vás, zajímavé rady, snad o kousek vyšší sebevědomí..hlavně nastavené zrcadlo od ostatních.

 

Tyto kurzy normálně stojí moc moc, ale protože mě to zajímá a ráda poznám nové lidi, dělala bych to za náklady..myslím, že víkend by se při rozumné míře "luxusu" dal s ubytováním a polopenzí zvládnout za cca.1000kč?

 

Pokud by se to ujalo, daly by se "kurzy" zaměřovat na určitá témata. Nemám ráda rychlokurzy, proto píšu rovnou o víkendu. Za 4 hodiny se o komunikaci nikdo nic nenaučí...

 

Co vy na to?

Zobrazení: 298

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Ráda se zúčastním :-)
Ahoj, takový víkend by mě taky zajímal :-)
Ahoj Štěpánko, komunikace není nikdy dost. ;-)
Také bych se ráda zúčastnila. Opravdu by se jednalo o cca. 1000,- Kč za víkend vč. ubytování a jídla? Zdá se mi to až moc levné.
Ahoj,

to jsem rada, uz mame prvni termin na 17.9., vypisu to snad do konce tydne. Akorat doufam, ze bude i dost panu:) No, tech 1tis. jsem asi prestrelila. Bude to u nas na statku, a protoze tu nejni varici hospoda, budem jidlo varit, takze to zas tak drahe nebude ale do 1000 se nevejdeme. Kazdopadne to nebude zas o tolik vic. Je to proto, ze me s kamaradkou to zajima, a nejdrazsi na kurzech jsou platy lektoru(nase ma 20tis na 8 hodin a to pripravujeme techniku a prostory..:( takze proto ten rozdil cen.Navic je to prvni kurz pro PaP, tak vlastne nevime, jak dopadne, i kdyz scenaru uz mame..ze by se to do mesice neveslo:) Jestli se kurz bude libit, muzeme pokracovat dalsimy a tam uz bysme si asi nejakou odměnu rozumnou zapocitali, ale porad to bude spis pro nasi radost, takze nase vize je fin. dostupny kurz "pro kazdeho"
Hm, ten termín. To je škoda. Mám volno až od října. Tak snad někdy příště.:-)
Občas na nějaké kurzy chodím. Vychází mi to tak Kč 1.000,- na den bez ubytovaní a jídla. Takže ta tvá cena je stále dobrá.;-)
To může být zajímavé, naučit se lépe komunikovat (tedy alespoň nějak komunikovat) bych docela rád, takže pokud to bude možné, tak bych se zůčastnil .. přeji pěkný den všem.
tak hotovo, vypsáno:)
Ahoj, tak po sice nakonec nechtěně trošku pozměněném, ale přesto úspěšném kurzu komunikace nabízíme další tentokrát v Praze a večerní, mrkněte, koho to zajímá a zkuste se vyjádřit:) Děkuju http://www.prijdapotkej.cz/forum/topics/komunikacni-workshopy-v-praze

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby