Ono to funguje – první páry a upřesnění pravidel

Před necelými třemi měsíci, když se PaP spouštělo, se mělo prokázat, jestli je o podobný projekt vůbec zájem a jestli dokáže zaujmout takový počet lidí, kteří naplní připravované akce. To se podařilo, sláva. Zhruba před měsícem bylo třeba překonat další milník a riziko projektu a to zhruba rovnoměrný zájem o akce ze strany dam a ze strany pánů. V jednu chvíli to i vypadalo, že se nepodaří získat sympatie dostatečného počtu pánů, čímž by byla celá koncepce narušena. I toto vývojové riziko bylo překonáno a ačkoli na některé akce přijde více dívek, jindy to je zase více kluků a tento poměr se stále drží na rozumné hranici okolo 50ti procent.

Po třech měsících jsem se začal zabývat dalším milníkem, který lze charakterizovat otázkou: „Bude to fungovat a dokáží lidé na PaP akcích skutečně potkat partnera?“. Jsem moc rád, že po tak krátké době můžu zvolat – ano, funguje to, ono to celé funguje! :-)

Slavnostně tedy všem oznamuji, že vím již o čtyřech párech, které vznikly díky projektu PaP a jejich láska byla zažehnuta právě na některé z 54 akcí, které byly zorganizovány k dnešnímu dni. Všem čerstvě zadaným držím palce, ať se jejich vztah vyvíjí přesně podle jejich představ.

PaP tedy svůj cíl plní a náhle vyvstává další úkol k vyřešení. Nejenže PaP dává nezadaným možnost přijít a potkat případného životního partnera, ale ono vytváří i velmi pevné přátelské vazby a čerstvě zadaným se najednou nechce tak nějak úplně z kola ven :-) A já se jim nedivím, všechny organizované akce zatím dopadly velmi dobře, jejich účastníci jsou přátelští a komunikativní a zpětně dostávám desítky pozitivních zpráv o tom, jaká na akcích panuje nálada a jak se lidé velmi dobře baví.

Bylo by tedy škoda zadané vyřazovat a tím přicházet o přátelé. Na druhou stranu se na setkání PaP očekává, že jeho účastníci jsou nezadaní, což všem usnadňuje komunikaci. Prekérní záležitost, to vám povím. Z toho důvodu navrhuji následující řešení:

  • akce PaP budou určeny i pro zadané

  • každý zadaný čestně uvede ve svém profilu, že je zadaný (nově byla vytvořena možnost „jsem zadaný“ a „jsem zadaný díky PaP“)

  • pokud půjdou zadaní na akci, jdou na ní s tím, že budou komunikovat s ostatními a ne že si sednou ke stolu a nebudou vnímat okolí, to mohou vyrazit sami ;-)

  • na akce s limitovaným počtem účastníků budou mít přednost nezadaní

  • motto PaP bylo změněno na „zábavné aktivity pro nezadané a jejich přátele“


Tímto krokem nepřijdou zadaní o své přátelé a nezadaní nebudou uváděni v omyl, neboť pokud je někdo zaujme, na portále mohou zjistit, zda mají zelenou k většímu sbližování či nikoli.

Jelikož před námi nikdo žádný podobný projekt jako PaP neprovozoval, upravují se podmínky postupem času a může se stát, že některé návrhy na úpravy mohou být špatné. Máte-li někdo jakýkoli postřeh, připomínku, dotaz nebo námět, jak se ještě lépe vyrovnat s tímto novým stavem, budu za něj moc rád.

Hodně štěstí všem,

Martin

Zobrazení: 163

Přidat komentář

Chcete-li přidat komentář, musíte být členem komunity Přijď a Potkej!

Přidejte se ke komunitě Přijď a Potkej.

Komentář přidal(a) Kateřina dne 1.listopad.2009 v 12:11
Ahoj všem...jsem tu nováčkem a tento nápad je přesně tím co lidé, kteří hledají odpověď na to, proč stovky žen a mužů bojují ze samotou, touží po pohlazení a láskyplném milování, jak to, že tolik lidí touží po lásce, přátelství, úctě a rodině a nemůže se potkat...? sny, které žijeme bychom si měli splnit, zkusme žít život, který nám přináší úsměv na tváři a pocit, že nežijeme v každodenním očekávání....společně bychom se mohli naučit čarovat ve svých životech...a přesně to co tu všichni děláte pro všechny navzájem jsou ty první kouzla, ty čáry máry fuk...:-)
Komentář přidal(a) Jana M. dne 27.říjen.2009 v 23:11
A co takhle nějaké akce pro nezadané s dětmi (a třeba i pro děti) a nebo i pro ty, kteří takové hledají???
Komentář přidal(a) standa k dne 22.říjen.2009 v 8:31
Všem párům co se potkali díky této komunitě přeji moc a moc štěstí a doufám že zůstanou mezi námi,protože jak jsem zjistil nemá to tady fungovat jako obyčejná seznamka,ale jde o to aby se tu lidi potkávali a bavili a to se mi na tom líbí.Není tu nic závaznýho a pokud tu jsou tací co se chtějí bavit a přitom nehledají jen partnera ale i kamarády je to moc fajn.Děkuji všem tvůrcům co toto vymysleli,je to opravdu super
Komentář přidal(a) Jan Ferdan jr. dne 20.září.2009 v 21:04
Samozřejmě gratuluji,ale rozhodně bych nevyřazoval,budou-li se na setkáních k sobě patřičně tulit,bude to jen větší motivace pro ostatní.
Komentář přidal(a) Marta dne 20.září.2009 v 20:57
Ahoj. Přidávám se s gratulací všem, kterých se výše uvedené šťastné novinky týkají. ;-) Byla by samozřejmě škoda šťastně spárované vyhánět z party. :-) Nejsem si jistá, jestli stačí zadanost uvést v profilu (je tu někdo, kdo profily pečlivě studuje a to navíc před každou akcí a ještě je schopný bezpečně k sobě přiřazovat profily a lidi? :-) ). Pokud na akci dorazí zamilovaný pár, asi se zadanost pozná a není co řešit. ;-) Když ale na akci zadaný přijde bez své drahé polovičky, nemusí být jeho stav až tak zjevný, v tom případě by to měl hlásit aspoň při představování, případně opakovat v naší oblíbené představovací hře. V poslední době se svolává hodně akcí a může se jich svolávat ještě víc, dokážu si představit, že u některých akcí organizátoři přímo uvedou, že je akce jen pro páry (ideální třeba pro organizování víkendových pobytů, kde se naše páry mohou dál poznávat), nebo že je akce jen pro nezadané (povzbuzení a jistota pro ty, kdo by se báli, že přijdou na akci, kde budou jediní bez partnera a tudíž navíc, ale toho se myslím zatím netřeba bát), nebo (skoro zbytečně) zdůraznit že je akce pro všechny (přece tu partu úplně neroztrháme :-) navíc co s tím když sympatie jsou třeba veliké a třeba vzájemné ale na vyhlašování svazku partnerského se partneři necítí a třeba si to zatím ani sami mezi sebou neřekli). No ještě mě teď napadla jedna hloupost, na kteou nevím, jestli by naši milí zadaní přistoupili. :-) Co třeba, že by se zadaní nějak pěkně ostužkovali (nebo tak něco), takže by zadanost byla na první pohled vidět a třeba by se dalo i poznat, která stužka ke které stužce patří? :-) No nebijte mě, to byl jen takový nápad. :-))
Komentář přidal(a) Radek S. dne 20.září.2009 v 20:22
No já všem šťastným blahopřeji, třeba mě to taky někdy potká? A souhlasím s tím, aby páry vzniklé z PaP určitě zůstaly v PaP, protože člověk tu může najít partnera, ale určitě tu najde přátele! A o ty by bylo škoda přijít!

Přidat do profilu další info je dobrý nápad, stejně tak pokud se bude konat nějaká limitovaná akce, asi by bylo férovější, kdyby měli přednost nezadaní? Třeba časem těch párů bude tolik, že se udělá akce jen pro zadané? :-) Třeba když se řeší 50:50 kvůli tanečním, u zadaných je to jisté :-)

Blahopřeji nejen párům, ale i Tobě Martine. Rozjel jsi něco, co se povedlo a snad i dál bude dařit.
Komentář přidal(a) Martin Pr. (Jeremiášek) dne 20.září.2009 v 20:09
Nějakou dobu jsem přemýšlel nad tímto problémkem, Uvažoval jsem, co bude, až třeba jednou potkám tu svou lásku, no zatím se tak nestalo, ale člověk tak uvažuje, co kdyby, že? Díky PaP jsem potkal zajímavé lidičky a některé z nich mám prostě rád. A nerad bych přišel o možnost je vídat. Též díky různorodosti lidí, názorů, je tu veliká příležitost různých akcí, člověk může nejen pokračovat ve svých zájmech s ostatními, ale také může zkusit nové věci.

No prostě je to dilema.

Martine, došel jsem ke stejným závěrům jako Ty a Tedy myslím že tyto podmínky jsou asi jedinné možné.
Tedy, bravo, a jedeme dále i s páry přátel :-)
Komentář přidal(a) Dalibor Osoha dne 20.září.2009 v 19:57
Přidávám všem co se to podařilo srdečnou gratulaci a přeju jim hodně štěstí do života! Mě se to asi nepodaří já takové štěstí nemám-i když bych si to tolik přál! Hodně pracovních úspěchú ve vaší další nelehké práci vám ze srdce přeje Dalibor.

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby