Ve svém prvním příspěvku v blogu s názvem „Něco málo o tom, jak Přijď a Potkej vzniklo“ jsem rozebíral to, co se událo před vznikem celého tohoto projektu. Dnes je tomu přesně jeden měsíc od doby, kdy byl tento web spuštěn a to je ideální čas na první ohlédnutí se zpět do krátké historie a na stručnou rekapitulaci.

Sám bych tomu nevěřil, ale za ten jeden měsíc od spuštění projektu, kdy o něm vědělo jen několik mých kamarádů, se stalo členy PaP komunity přesně 200 lidí a toto výročí slavíme právě dnes. Potěšující je také to, že je sice o něco málo více registrovaných děvčat, avšak jen o několik procent a tak děkuji klukům, že s děvčaty drží krok, neboť případný nezájem pánů byl jedním z rizik, které mohlo projekt ohrozit.

Vezmu-li svůj dnešní příspěvek čistě statisticky, pak mohu uvést, že za ten první měsíc bylo vyhlášeno celkem 18 akcí a 54 účastníků již na nějakou akci přišlo nebo je přihlášeno na aktuálně vyhlášené akce. To je velmi dobrá zpráva, neboť druhým rizikem projektu bylo, aby se na akcích nestřídalo 10 stále stejných účastníků a nováčci se báli přijít. To se naštěstí neděje a tak na každé akci je vždy někdo nový a počet navzájem se poznaných lidí, díky PaP, se stále zvyšuje.

Když už jsme u těch „poznaných“, připojím i malou osobní statistiku jednoho mého kamaráda. Byl několikrát na volejbale, jednou na bowlingu, v kině, na bruslích a na párty. Vždy se dobře pobavil, ze všech akcí má příjemný pocit a jako bonus poznal 13 fajn kluků a 20 sympatických holek. To jde, ne? :-)

Díky tedy všem, kteří se s myšlenkou PaP ztotožnili, kteří se aktivně podílí na přípravě společných akcí, ale i těm, kteří seberou odvahu a akce navštěvují a kteří projekt PaP doporučují dalším kolegům a kamarádům. Bez vás by žádné PaP nebylo.

Zobrazení: 81

Přidat komentář

Chcete-li přidat komentář, musíte být členem komunity Přijď a Potkej!

Přidejte se ke komunitě Přijď a Potkej.

Komentář přidal(a) Petra M. dne 24.listopad.2009 v 15:59
Martine, teď jsem si všimla tohohle příspěvku a osobni statistiky:-) a před chviličkou jsem zrovna říkala kamarádce, že to, že jsem za měsíc potkala pět single zajímavých chlapů a pět super holek v mém věku, je velice dobré skóré :-))))
Komentář přidal(a) Marta dne 30.srpen.2009 v 13:28
Dnes 30.8.2009 poledne 300 členů. :-)
Komentář přidal(a) Oli dne 7.srpen.2009 v 19:18
A díky Tobě - Martine! Že jsi to vymyslel a rozběhl :-)

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby