V prázdninovém období roku 2010 má za sebou PaP jeden rok svého provozu. Má registrovaných téměř 2500 členů, z toho 44,4% mužů a 55,6% žen, což je potěšující, protože oproti poslednímu hodnocení před půl rokem pánové mírně dotahují dámy. Průměrný věk pánů je 32,2 let, dam 31,1 let. Dohromady je všem PaPákům 76 373 let.

Celkem je v PaPu 42% středoškoláků, 38% vysokoškoláků, 2,2% vyučených, 0,8% se základním vzděláním (17% členů vzdělání neuvedlo). Papírově jsou o malinko chytřejší dámy než pánové (41% VŠ dam vs. 34% VŠ pánů).

Do první dvacítky nejaktivnějších PaPáků, podle počtu navštívených akcí za poslední čtyři měsíce, patří tito borci: Andrea N., Andrea B., Petr H., Ondra T., Jana J., Tritol, David, Štěpán, Olga T., Anna, Martin RS, Soňka, Martin LP, Bombon, Martina D, Martin Kýjonka, JiříK, Adam Buriánek, Standa Pacan, Daník. Ti nejlepší, kteří by měli dostat medaili za svou PaPí loajalitu, navštívili za uplynulých 120 dní více než 50 akcí, což je jedna akce téměř každý druhý den. Klobouk dolů :-)

V průměru utratí každý aktivní člen za PaP akce 145 Kč měsíčně. Tuto hodnotu snižují ti, kteří chodí pouze na akce zdarma a naopak zvyšují ti nejaktivnější, kteří utratí okolo 1tis. Kč za měsíc.

Doposud bylo naplánováno nebo zrealizováno 676 akcí, které v průměru navštěvuje cca 10 lidí. Nejmenší akce mají dva až tři lidi, největší měla téměř 200 účastníků. Na webu PaP je aktuálně 526 diskuzních témat.

A to nejlepší číslo nakonec – podle statistik a našich odhadů si za první rok provozu našlo díky PaP svého partnera nebo partnerku cca 150 PaPáků, což jsou tři nově zadaní týdně. Těm všem přejeme hodně štěstí ve vztahu a těm doposud nezadaným držíme palce, ať to jsou ti další zadaní, třeba už v příštím týdnu.

V době dovolených běží PaP v poklidném prázdninovém režimu a připravuje se minimum akcí, od září 2010 opět startujeme na plné obrátky a těšte se na desítky zajímavých akcí a stovky nových lidí k potkání.

Hezké léto přeje za PaP tým,

Martin



Zobrazení: 109

Přidat komentář

Chcete-li přidat komentář, musíte být členem komunity Přijď a Potkej!

Přidejte se ke komunitě Přijď a Potkej.

Komentář přidal(a) Martin (PaP) dne 5.srpen.2010 v 23:19
Honzo, jestli je dotaz na ty "spárované lidi díky PaPu", tak podle statistik z profilů, podle toho, které lidi známe a podle toho, co nám kdo o sobě řekne na akcích. Z průzkumu mezi zadanými PaPáky si do profilu tuhle informaci vloží cca 1/3 uživatelů.
Komentář přidal(a) Honza V. dne 5.srpen.2010 v 18:18
Podle jakých statistik a jakých odhadů?

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby