Když jsem s PaP zhruba před dvěma lety začínal provozovat, měl jsme představu, že se budou dělat dvě tři akce měsíčně a úspěchem bude 1.000 registrovaných uživatelů do tří let. Tyhle mety byly postupně překonávány a já ve svém blogu oznamoval jaký padl další rekord – dva tisíce registrovaných, tři tisíce registrovaných, 10 akcí měsíčně, 30 akcí měsíčně, 60 akcí měsíčně .. Počet PaPáků dále roste, počet akcí jsme museli snížit, abychom měli čas i práci, která nás živí a začaly se objevovat jiné druhy prvenství. První zadané páry, první rozpadlé páry a návraty do PaPu, ale také  první miminko a první svatba.

 

Tuto sobotu, tedy 2.4.2011, padl další rekord a to hned dvě významné události v jeden den. Další PaPí pár si řekl v tento den své „ano“ a na jiném konci Prahy přišla na svět třetí „čistokrevná“ PaPí holčička. Tipnete si tentokrát, kdo je tím párem a jak se holčička jmenuje? Pokud nám novomanželé dovolí, přidáme za několik dní fotky ze svatby a jestli pošlou šťastní rodiče fotku malé PaPačky, budete mít ke svému tipovaní další indicie.

 

Na závěr řečnická otázka – kdy a kdo přivede konečně na svět prvního PaPího kluka? Víme o třech narozených holčičkách, dalších na cestě, ale žádný nový malý chlap. S kým se pak budou děvčata za pětadvacet let seznamovat? ;-)

Zobrazení: 270

Přidat komentář

Chcete-li přidat komentář, musíte být členem komunity Přijď a Potkej!

Přidejte se ke komunitě Přijď a Potkej.

Komentář přidal(a) Anita dne 4.únor.2012 v 11:28

To je fajn!Vidím, že to funguje:)

Komentář přidal(a) Janyk dne 19.květen.2011 v 9:56

Novomanželům opět velká gratulace a miminku, vlastně všem papím miminkům krásný a šťastný život !!!

 

... novinek je samozřejmě pořád spousta ... všechno se včas dozvíš ;-).

Komentář přidal(a) Martin (PaP) dne 17.květen.2011 v 19:48

Když oni jsou hrozní tajnůstkáři :) Ale se svatbou mám svolení, takže kdo si vzpomenete na loňské prázdniny, třeba na kino na Plovárně? Tam byli také :) Karel a Aťka, kterým gratulujeme ke svatbě a moc držíme palce, ať to klape.

 

A to miminko? To nechám na rodičích ;)

 

Janyku a co ty, nějaké novinky? ;-)

Komentář přidal(a) Janyk dne 3.květen.2011 v 14:22

Martine,

ty nás zase natahuješ jako kšandy :-). Tak kdy už přijde to rozuzlení ?

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby