Občas se zamýšlím nad tím, jestli má smysl PaPu dávat až tolik energie, kterou mu několik lidí dennodenně věnuje. PaP je dřina a dřina. Stovky strávených hodin vymýšlením a hledáním správného směru v neprobádaných vodách, nastavováním pravidel, jejich zaváděním, testováním a opětovným upravováním. Do toho desítky zodpovězených dotazů uživatelům týdně, administrativa, dohadování a plánování dalších akcí, nepopulární DPH apod. Přátelé, kdo tohle má a kdo by měnil?

Pak ale přijde informace, která mě vždy dokáže motivovat k další činnosti. Vždyť posuďte sami.

ONA, moc sympatická mladá maminka okolo třiceti let. Rozpačitě přišla na svou první nebo druhou PaPí akci, kterou byla párty v Dogs Bollocks. Myslím někdy na podzim roku 2009. Pamatuji si JI velmi dobře. Sedla si do rohu k přeplněnému stolu až tak nešťastně, že její židle bránila vchodu na toaletu (jak romantické, že :-) ) Začala nedůvěřivě komunikovat s ostatními PaPími nováčky sedícími okolo a věřím, že v duchu si říkala, proboha, co já tady dělám.

Na JEHO první akci ani na naše první setkání si již nepamatuji. Pamatuji si ale na ta další, kdy i JEHO jsem velmi rychle zařadil do skupiny těch, které vídám rád – nekonfliktní, nezakomplexovaný, vtipný, příjemný. Oba se účastnili dalších PaPích akcí, postupně se obklopovali desítkami nových přátel a užívali možností, které se jim otevírali.

Neuteklo příliš mnoho času a ON mi prozradil, zatím ještě tajnou, zprávu o jejich vzájemné náklonnosti. Ještě nějakou dobu se snažili svůj nový a křehký vztah veřejně tajit, aby mu dali šanci se rozvinout, ale jejich sblížení již začalo být nepřehlédnutelné. Na jedné společné akci se tedy rozhodli všem potvrdit, že ON a ONA jsou jeden z dalších párů, kteří se v PaPu našli.

Objevili se společně ještě na několika dalších akcích, ale pak nám všem pomalu zmizeli z očí. Občas jsem si na ně vzpomněl a přemýšlel o tom, jak se asi mají a jestli jim jejich láska stále přináší radost. Postupně se o nich přestalo mluvit, začali přicházet noví lidé, noví PaPáci, začaly se psát nové příběhy.

Mé vyprávění mělo až doposud celkem zajímavě se rozvíjející pointu, která rázem přešla v prázdný a nezajímavý konec vyšuměním. Happy end se asi nekoná, dá se říci - sice přišli a potkali, ale nikdo neví, co bylo dál. Příběh by byl i nadále neukončen, pokud by dnes nepřišla JEHO reakce na pozvánku na PaPí Valentýnskou párty:

"Děkuji za pozvání, ale budu se svou ženou (z PaPu) a našim dítětem někde jinde. Vše nejhezčí přeje ON + ONA + Klárka".

Všem třem přeji hodně štěstí v životě a děkujeme, že nám dáváte sílu PaP stále rozvíjet. Mám z vás velkou radost.

O tom, že PaP funguje, i když je tu teprve necelé dva roky, uslyšíme možná zase někdy v brzké době. Vím o plánovaných svatbách, vím o miminkách na cestě a jednou bych si přál se sejít na akci, se všemi těmi PaPími mrňousi. Tak se všichni snažte, ať nás je na té "baby" párty co nejvíce :-)

Víte o koho v příběhu jde?

 

No přeci o Ivu a Adama.. a teď už i o malou Klárku :-) A my jim ze srdce gratulujeme..

 



Zobrazení: 597

Přidat komentář

Chcete-li přidat komentář, musíte být členem komunity Přijď a Potkej!

Přidejte se ke komunitě Přijď a Potkej.

Komentář přidal(a) Effinka dne 20.duben.2011 v 22:21
Jé, Adama si pamatuju ze svojí úplně první PaPí akce. :-) Gratuluju.
Komentář přidal(a) Mire dne 20.březen.2011 v 20:47

Komentuju jen akce, kterých jsem se zúčastnil, ale tady musím udělat výjimku... Místo toho, aby jsme měli radost, že se "to" někomu povedlo a jsou šťastní, pogratulovali jim a popřáli spoustu dalších společných let, tak si tu někdo léčí mindráky :-((( Je mi z toho zle!!! Ty dva lidi na fotkách jsem nikdy neviděl, ale přeju jim ať jsou šťastní!!!

Martine, ty se nenech rozhodit, takoví lidé byli, jsou a budou... bohužel...

Komentář přidal(a) Roman dne 10.březen.2011 v 22:15
pěkné, jo je právě na životě to krásné, hodně štěstí.
Komentář přidal(a) Janyk dne 10.březen.2011 v 16:03

Ahoj všichni,

už delší dobu se na PaPu nevyskytuji aktivně, občas ale nahléhnu a něco si přečtu. Jak velkou radost mi udělal tento PaPí příběh. Je to krásné, když se najdou dva lidičkové a z jejich lásky roste štěstí, spokojenost a vnitřní síla. Pokud je to korunované takovým krásným miminkem, je to prostě nádhera ... gratuluju ! O to víc mě mrzí, že si nějací zoufalci léčí své komplexy, jakéhokoliv charatkeru, zrovna v diskuzi k tomuto článku ... nechápu to !!!

 

Možná je na místě, práve tady, poděkovat Martinovi za jeho myšlenku založit PaP, ať už budou jakékoliv další projekty tohoto typu, nikdy už to nebude tak silné, jako na začátku, kdy byla euforie z nového typu seznamky, nebo jak už tomu všichni chcete říkat. Já osobně jsem si to moc užila a navíc jsem na PaPu potkala svou lásku, která mi mění život každý den ... k lepšímu, samozřejmě :-). Tuto zkušenost z celého srdce přeji i Vám všem, kterým se to zatím nedaří. Naopak všem, kteří tu kazí ovzduší a atmosféru (ať už z jakéhokoliv důvodu), vzkazuji ... jděte se bodnout a vylévejte si své jedové zuby jinde a dejte všem stejnou šanci na PaPu, jako jste měli Vy, vše je tu dobrovolné, pokud vám to tu tak vadí, nemusíte tu být, nikdo vás k tomu nenutí !!!

 

Martine, děkuju nejen za sebe, ale snad i za všechny, pro které PaP splnil, plní a nebo splní svůj účel !!!

 

Komentář přidal(a) Martin (PaP) dne 10.březen.2011 v 15:22

Děkuji Fénixovi za dodání chybějícího sklíčka do mozaiky. Nechal jsem udělat technické otestování a mohu s 90ti procentní pravděpodobností potvrdit, že Fénix = Zuza Ritt = Blecha = Zuzka S. = Zuzana Součková a možná i ještě další falešné profily.

 

Zuzanu jsem zhruba 4 měsíce zaměstnával na administrativní výpomoc spojenou s PaPem. Spolupráci jsem cca před rokem ukončil. Zuzana zkopírovala PaPí myšlenku, udělala svůj projekt a pokouší se pod různými záminkami přetahovat PaPáky na svůj web. To se jí naštěstí již nedaří a tak se snaží alespoň vyvolávat umělé konflikty, aby poškozovala PaP v očích jeho členů. Pokud by měl někdo zájem dozvědět se o praktikách této paní více, pak může např. zde http://komunitovani.blog.cz/1103/chytri-lide-hloupy-dav.

 

Abych řekl pravdu, jsem Zuzanou již otrávený. Pokud na ní reaguji a odkrývám její nevhodné chování, někteří lidí se jí zastávají, protože nevěří, že by toho byla schopna. Pokud na ní nereaguji, obtěžuje svými konfliktními komentáři pod falešnými profily a kazí atmosféru a témata diskuzí.

 

Žádám Zuzanu, aby tohoto trapného a zoufale ubohého jednání zanechala, všechny své falešné profily na PaPu smazala a přestala nám ubírat čas neustálým řešením konfliktů, které se pokouší vyvolat.

Komentář přidal(a) Veronika dne 9.březen.2011 v 16:01
Martine, přeju pevné nervy, tohle je fakt síla! :o)
Komentář přidal(a) Fenix dne 9.březen.2011 v 15:54

Martine, doufám že pochopíš správně moji odpověď.

Chodím sem jen z jediného počítače, připojeného v jedné firmě v Praze, máme jen jedinou neměnnou IP adresu, tak mi to říkal náš technik, je to k naší práci nutné. Prosím, pošli mi emailem seznam všech IP adres, se kterými sem podle tebe chodím, a vyznač prosím, které jsou ty zamaskované. Toto tvoje tvrzení je velmi zvláštní a ráda bych to konzultovala s odborníkem a nechala prověřit.

 

Ty tedy vyšetřuješ lidi, které mám v přátelích? Nepodařilo se mi zde najít, která firma tento web provozuje, mohl by jsi sem tuto informaci napsat? Tedy název firmy, sídlo, IČ a DIČ. Ráda bych si tuto informaci uložila. 

 

Dej mi sem prosím odkaz na pravidla tohoto webu, kde je zakázáno lidem komunikovat pouze v diskuzi, když před setkáním chtějí poznat, s kým mají tu čest. Nevěděla jsem, že za to budu trestána obviňováním z podvodů.

Děkuji za pochopení.

Komentář přidal(a) Martin (PaP) dne 8.březen.2011 v 23:55
Abys ses Fenix necítila nepříjemně, řeknu ti mou zkušenost a věřím, že přijmeš mé vysvětlení. Je tu zhruba třetina lidí bez fotky v profilu, nikomu to samozřejmě nevadí, protože lidé zde chodí na akce a znají se z nich. Toť kouzlo PaPu. Jenže pak se tedy jednou za čas ukáže někdo, kdo hned po své registraci podezřele aktivně brojí v diskuzích, nemá žádné přátelé a ani nikdy na žádné akci nebyl. S ním mě komunikace baví, protože z tajemného člena se velmi často prozradí a vyklube někdo, kdo přišel škodit a tímto si řešit své problémy (chce ublížit bývalému partnerovi, pomstít zhrzelou lásku, vybít si vztek apod.).

Ve vší úctě k tobě, tvůj profil zatím bezezbytku splňuje všechny příznaky tohoto jednání a proto jsem obezřetnější.

Jen malá rekapitulace - nejsi tu dlouho, nikoho neznáš, ale všechny tvé komentáře jsou vesměs útočné. To člověk, který se jde seznámit většinou nedělá. Máš zde jediného člena PaPu v přátelích, který jen odklikl tvou žádost, ale podle jeho slov jste se nikdy neviděli a nezná tě. Přihlašuješ se z IP adres, které jsou využívány pro anonymní procházení internetu, abys zamaskovala svou skutečnou IP adresu a to běžný uživatel internetu také nepotřebuje dělat. To už je dost náhod na to, abych si myslel, že je za tím nějaká kulišárna.

Nebudeme to protahovat a rozlouskněme tuhle hádanku, dost lidí je už napnutých, jak to dopadne. Jsi tady na seznamování a poznávání nových lidí a jak sama píšeš, setkání se nebráníš. Na které akci budeme mít tu čest se s tebou potkat a kdy ti budu moct koupit toho slíbeného panáka na usmířenou? :-) Těším se na setkání a přeji dobrou noc.
Komentář přidal(a) Honza V. dne 8.březen.2011 v 21:37
Ne, nejsou.
Komentář přidal(a) Fenix dne 8.březen.2011 v 20:55

Martine, přijala jsem tvoji nabídku na osobní setkání, jak jsi chtěl. Namísto setkání vyvoláváš další konflikt v diskuzi a ještě mě obviňuješ, že jsem podvodník. Takové chování mě vážně uráží. Já jsem já, a nemám potřebu dětinsky někomu dokazovat, že existuju. Zavání to nátlakem setkávat se za každou cenu s neznámými ženami, to je v dnešní době podezřelé. Dnes se přidává podobně Tritol, co si o tom asi tak můžu myslet?

To jsou zde všichni nuceni, aby si dali fotku do profilu a honem honem dokázali, že existují, jinak jsou podvodníci a majitelé falešných profilů a "PaP brzo opouští"?

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby