Dobry den vsem PaPakum,

vcera jsme meli v nadhernim bytu na Vinoradech krasny zazitek. Tak kdyz se tyka jidla myslim si ze je skoro porad krasny zazitek..ale kdyz k tomu pridas uzasni lidi a opravdu dobra organizace tak to je jenom uzasne a se dostanes k dokonalosti..:-))) tak to je muj pocit..nemohl jsem si to predstavit jinak. Velky podekovani Danielovi ze skvele pro nas pripravil vyborne testoviny s vodkou...tak ja se podekuj sam a myslim si ze i moje testoviny s krveti a kureci masem byli dobre...pak dekuji Jiri ze delal pro nas cerstve testoviny...a jeste nutella s bagetou a zmrzlinu (Misa Snehulak) tak a jeste nejvetsi podekovani Andre...ze sehnala tak krasny byt a jeste k tomu privezl plny kufr panvi, herekn, taliri..atd...:-)

 

Joooo..a recept.

 

Tak budu se snazit to dobre napsat...omlouvam se predem za chyby..

 

Tagliatelle pollo e gamberetti pro 4 lidi

 

Olivovy olej

cibule

250gr gamberetti

kureci maso 200gr

rajce (chery)

1/2 bile vino

tagliatelle (riscossa)

 

Jdeme do toho....krajet cibuli a pridat k panvi na olej nechat asi kolem deset minut aby cibule trochu se barvila :-)) pak pridat krveti a kureci maso (uz jsou krajeni) a kdyz jsou na skoro vareni k tomu davat vino..jeste 5 minut a pridat rajce...pak michat a a jeste 15 minut nebo max 20 minut a bude to hotovo. Az budou vareni testoviny michat...a buon appetito

 

Penne Vodka pro 4 lidi

 

olivovy olej

cibule

200gr slanin

250gr houby

1/2 vodka

Italska passata di pomodoro

smetana

sul

 

Jdeme do toho...krajet cibuli a pridat k panvi na olej nechat asi kolem deset minut aby cibule trochu se barvila...:-)) pak pridat slaninu a houby a jeste trochu maslo...nechat to varit a michat...kdyz je to na pul vareni pridat vodku (ale bacha to bude ohen) viz v fotkach :-)) a jeste deset minut a pak pridat passata di pomodoro ale jenom malinko...asi pulka sklenicka..a pak jeste smetana..michat jeste deset minut a je hotovo. Dobrou chut...

 

To je asi vsechno...ted jste vy na rade...jak jste se meli vcera?

 

P.S. Omlouvam se ze nebyl parmizan a balsamico :-))

 

 

Zobrazení: 157

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Že jsem byl tak zvědavej a na fotky s podíval. Teď mám z toho akorát hlad a chutě :D
Hned na začátku musím pochválit a poděkovat organizátorům za výběr místa (krásný byt a krásně se tam i spalo :) ) ... šikovným multinárodním kuchařům od kterých mi opravdu chutnalo jíst (vítězem bylo pro mě Penne Vodka) a samozřejmě také všem zůčastněným za milý, upovídaný a úsměvem provázený večer.

Marco, díky za sepsání receptů :)
Ano mas pravdu vynikajici....super Daniel..neni nahoda ze je kuchar :-)) Priste lasagne..a pro tebe neco se zeleninou...:-)
Děkuji sluníčko :) A ochutnám ždibec i toho,co nejím ať vím o co přicházím ;)
Kuchaře jste si do restaurace zvolili dobře...však byl u všech jídel, co se ten večer podávala a to i u baget s nutellou ...a teda krom mnou donesené zmrzliny,ale i tehdy byl v kuchyni.
Evco neboj se jeste to bude..a jeste lepsi :-)))
Ahoj Marco,
díky za báječný kulinářský zážitek, jídlo bylo fakt úžasné i bez toho parmezánu a balsamica:-).
Už se těším na příští vaření.
Ahoj, také se přidávám s pochvalou. Jídlo bylo opravdu moc vynikající, společnost a výběr místa taktéž. Díky za recept a budu se těšit příště na vaření. L.

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby