Je leden 2010, tedy zhruba půl roku od spuštění projektu Přijď a Potkej pro nezadané lidi ve věku 25-35 let. Tenkrát v červnu jsme se sešli na prvním setkání 4, z toho dva jsme byli organizátoři. Takový start nedával moc nadějí, že by se nápad organizace setkání pro nezadané rozeběhl, ale nevzdali jsme se a trpělivě myšlenku PaPu předávali dalším a dalším lidem. Do půl roku je registrovaných více než 1.700 uživatelů PaPu a již není dne, kdy by se nějaká akce neorganizovala. Z místa založení, tedy z Prahy, se postupně PaP aktivity dostaly do velkého množství regionů a začínaly se nám hromadit dotazy, kdy bude konečně PaP i pro lidi starší 40ti let. Dali jsme se tedy do práce a tady je výsledek - Přijď a Potkej Starší.

Přeji všem členům PaP ve věku nad 40 let co nejvíce nových a stejně úžasných zážitků jako jsme zažívali a nadále zažíváme my a těším se, až se sejdeme při společných akcích celé PaP komunity.

Pro nás, PaPáky Mladší, mám jednu osobní výzvu - řekněte prosím o PaP Starší svému nezadanému tatínkovi, mamince, teťě či strejdovi a vezměte je na některou ze společných PaP akcí. Pomůžete tak jak svým blízkým, tak celému projektu PaP.

Odkaz na PaP Starší je http://starsi.prijdapotkej.cz/.



Jste členem PaP Mladší a chce se přidat i ke skupině PaP Starší? Můžete využít své stávající údaje. Zde je postup:

1) Na adresehttp://starsi.prijdapotkej.cz/ zvolte vpravo na horní černé liště "Registrace".
2) Na další stránce napište STEJNOU emailovou adresu a heslo, které používáte k přihlášení na PaP Mladší a doplňte údaje. 3) Potvrďte tlačítkem "Registrace" dole.
4) V dalším kroku doplňte požadované údaje a a potvrďte tlačítkem "Přidat se".

V tuto chvíli jste členem PaP Mladší i PaP Starší. Další údaje o sobě můžete editovat na stránce "Moje stránka", kam se dostanete z horního menu.

Zobrazení: 437

Přidat komentář

Chcete-li přidat komentář, musíte být členem komunity Přijď a Potkej!

Přidejte se ke komunitě Přijď a Potkej.

Komentář přidal(a) Ivana H. dne 28.leden.2010 v 10:50
To Luděk B.: Martin zmínil v diskuzi, že ponechává na každém, kam se cítí být zařazen. Je to spíše o typu akcí, ne přímo o věku. Upřímně řečeno, když jsme bowlingovali v Luně, tak jsi naprosto zapadl a nikdo nepřemýšlel nad tím, kolik je ti let.
Komentář přidal(a) Martin (PaP) dne 21.leden.2010 v 13:19
Neboj, povinný přesun nebude, každý si vybere tu skupinu, ve které se mu líbí a kde se cití dobře. Takže zajíčci ti ještě mnoho let zůstanou, když se budeš udržovat ve formě :-)

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby